Polikistik overim var :(

nurr1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
37
13
3
33
Arkadaşlar merhaba 4 aylık ewliyim polikistik overim war ilk regli oldugumdan beri ilaçsız asla regli olamadım evlendikten sonra korunmayı bıraktım ama olmadı rahatsızlıgımı bildigim için doktora gittim tedavisiz hamile kalmamın mümkün olmadıgını iki yumurtalıgımın etrafında da cok sayıda kist oldugunu söyledi işe ilk olarak klomen kullanarak basladık yumurtalar gelişmedi klomen işe yaramadı igne tedawisine baslıycaz reglinin ikinci günü gel diyerek duphaston verdi kullandım gittin bu seferde büyük çapta kist olustugunu igneyi yaparsa patlıycagını söylerek yasmin verdi we aynı zamanda 2 kutu gonal-f900 ve catlatma ignesi olan ovitrelle 250 verdi salı günü yasmin bitiyor ikinci günü igneyi yapıcak doktoru daha önce bu ilaçları kullanan war süreç nasıl işler özellikle bu ay cok agrım oluyor çünkü

Öncelikle şunu söyleyeyim cnm bnm bi arkadaş ilaçsız adet olmuyordu hatta dört beş ay adet olmayıp üstüne hamile kaldığını öğrendi ..iğneleri Yani gonal f Bnde kullandım bir ay ve o ay hamile kalmadım.sonraki ay iğne ilaç kullanamadım çeşitli sebeplerden dolayı.ama o ay hamile kaldım.doktorum o iğnelerin altı ay etkisini sürdürdüğünü ve belkide o iğnelerin sayesinde hamile kaldığımı söyledi

bende pco oldugumu oprendım tedavı gormem gerektıgını soyleıdler ılk klomen verdıler ama ıse yaramadı tekrar verdıler bununla cocugu olan varmı yoksa cok seneler mı alıcak :(

bende pco oldugumu oprendım tedavı gormem gerektıgını soyleıdler ılk klomen verdıler ama ıse yaramadı tekrar verdıler bununla cocugu olan varmı yoksa cok seneler mı alıcak :KK43:
Cnm herkeste pko var ve klomen bi tedavi değil doktor kontrolünde yumurta takibi yapılması için kullanılıyor .bndede pko ve kilo vardı ama suan hamileym.hiç kafaya takma olur elbet

Cnm herkeste pko var ve klomen bi tedavi değil doktor kontrolünde yumurta takibi yapılması için kullanılıyor .bndede pko ve kilo vardı ama suan hamileym.hiç kafaya takma olur elbet
merhaba bende gercek bır pco over oldugumu ogrendım bugun doktor tedavı gormen lazım dedı cocugum olur mu acaba ??

Arkadaşlar merhaba 4 aylık ewliyim polikistik overim war ilk regli oldugumdan beri ilaçsız asla regli olamadım evlendikten sonra korunmayı bıraktım ama olmadı rahatsızlıgımı bildigim için doktora gittim tedavisiz hamile kalmamın mümkün olmadıgını iki yumurtalıgımın etrafında da cok sayıda kist oldugunu söyledi işe ilk olarak klomen kullanarak basladık yumurtalar gelişmedi klomen işe yaramadı igne tedawisine baslıycaz reglinin ikinci günü gel diyerek duphaston verdi kullandım gittin bu seferde büyük çapta kist olustugunu igneyi yaparsa patlıycagını söylerek yasmin verdi we aynı zamanda 2 kutu gonal-f900 ve catlatma ignesi olan ovitrelle 250 verdi salı günü yasmin bitiyor ikinci günü igneyi yapıcak doktoru daha önce bu ilaçları kullanan war süreç nasıl işler özellikle bu ay cok agrım oluyor çünkü

Öncelikle şunu söyleyeyim cnm bnm bi arkadaş ilaçsız adet olmuyordu hatta dört beş ay adet olmayıp üstüne hamile kaldığını öğrendi ..iğneleri Yani gonal f Bnde kullandım bir ay ve o ay hamile kalmadım.sonraki ay iğne ilaç kullanamadım çeşitli sebeplerden dolayı.ama o ay hamile kaldım.doktorum o iğnelerin altı ay etkisini sürdürdüğünü ve belkide o iğnelerin sayesinde hamile kaldığımı söyledi
Peki canım catlatma iğnesini de aldırdı 41 tame igne war bir ay sonra mı vurcak çatlatma iğnedini dün yasmin bitti halen adet olmadım cünkü 2. Günü gel demişti

Hayır Bn dokuz gün vurdum iğneleri sonra çatlatma iğnesini vurduk

ANladım hepsini kullanmıyoruz yani bilmiorum kafam cok karısık suanda regli olmadım bi umut kan testi wer dıo sonra hayal kırıklıgına ugrarım die bekleyim diorum
Bnm aldığımın içinde olanların hepsini kullandım ben ve dokuz gün sürdü .bir ay sürmez Yani .sen bişey yapmadın mı kullanmadın mı bu ay

Bnm aldığımın içinde olanların hepsini kullandım ben ve dokuz gün sürdü .bir ay sürmez Yani .sen bişey yapmadın mı kullanmadın mı bu ay
Yok canım kullanmadık regl 2. Günü gel ilkini bn yapıyım kist büyümüş igne yaparsam patlar kist dedi yasmin werdi oda dün bitti henüz regli olmadım beklemedeyim

Slm kızlar bende sizler gibi polistik over hastayım çatlama iğnesi vurdumdum bekliyorum çok agrim oldu ne yapmalıyım beklemelimiyim

Hiç üzülme bana da aynısını söyledi doktor. 1 kez iğne oldum ama tutmadı. Klomen kullandım bi süre. Sonra bıraktım kızımı öğrendiğimde 3 aylıktı :) Şuan 2 yaşında ve 15 günlük oğlum var. Bir çok kadında görülen bişey. Stres yapmamak lazım.

merhaba arkadaslar pcos hastasıyım ilaç kullanmadan adet olamıyordum evlıyim bebiş istiyoruz gecen ay klomen kullandım günde 2 kez 5 gün kullandım ama yumurta gelişmedi 7 mm de kaldı dr bu ay 4 doza cıkartacak galiba bugun gidicem dr a bu durumda olup doz artınca yumurtası gelişen var mı :110:

arkadaslar merhaba
Araniza yeni katildim :) oncelikle allah isteyen herkesi bebis sahibi yapmayi nasip etsin. polikistik oldugumu ogrendigimde hayatimin sokunu yasadim cunku kizligimdan beri adetlerim duzenlidir. bebek dusundugumde doktora gittim ve bana polikistik over oldugunu soyledi farkli bir doktora gittigimde yumurtaliklarimin yapisinn polikistik oldugunu ancak sendromu olmadigini soyledi farkli bir doktora daha gittigimde o da polikistik over sendromu oldugunu soyledim hormon testi yaptirdim degerlerim cok iyi ve adetim hep duzenli 30 gunder bir adet goruyorum. Son olarak adetimin 14.gununsen itibaren ovulasyon testi yapmaya basladim ancak yumurtlama yok ve cizgiler iyice siliklesti yaklasik 3 aydir bebek dusunuyorum benimle ayni durumda olan var mi adetleri duzenli ve hormonlari iyi olupta pcolu olan varsa bilgilendirirmisiniz

Back