polikistik overi olup sogan kuruyle hamile kalan ya da kistlerinden kurtulan var mi

6 yıldır pco hastasıyım denemediğim yöntem kalmadı bitkisel çaylar mı dersiz,soğan kürlerimi,ilaçlarlar mı...yok ya yapıştı gitmiyor ayrıca soğan kürü 6-7 ayda 1 kez yapılmalıymış sık tekrarlandığında rahim duvarını inceltiyormuş.bilginiz olsun,geçmiş olsun

Aaa bilmiyodum canim.sagol.bende 2 senedir bogusuyorum pkoyla. Sen evli misin bebek filan?

yeni evliyim çocuğum yok.bilmiyorum olur mu yumurta tembelliğide var bende... ISTEDIGIN ZAMAN OLUR INSALLAH ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.

doktor bana da pko lu demişti üstelik evlendikten sonra hep düzenli adet olurdum soğan kürü kullandım (başka doktora gittim sen de pko yok dedi öteki doktorum tahlillerim de bile gördü dediğimde şaşırmıştı su an yok dedi) korunmayı bıraktığımın üçüncü ayında hamile kaldım bilmiyorum soğan kürünün mü faydası oldu olacağımı vardı

kismet iste.faydasini gorurum ins.umarim bende o duyguyu tadarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…