POLİKİSTİK OVERİ OLANLARA %50 UMUT KIZLARRR!!

havin35

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
30
5
6
30
Kızlar polikistik over hastasıyım 1buçuk yıldır evliyim olmuyor şubatta çatlatma iğnesi yapılacak ama teyzem komşusuyla konuşurlarken durumumu anlatmış ve komşusunun yumurtasında hiç çatlaması yokmu ve yasin oflaz die muşta bi aktarcııyı duymuş ve 4 sene olmamış çocukları burdan kıbrısa kadar gitmişler tedavıye ama olmaz demişler burdaki yasın denilen adam macun cay yollamış 2ay sonra hamile kalmış kızlar düşünsenize beklıyorsunz olmuo mucıze gibi birden 2 ay içinde oluyorsunuz kızlar aşırıı umutlandımmm bennn ya sizlerle paylaşmak istedimmm durumumuuu !! sizce?

Iyi de polikistik over kisirlik degilki, sadece daha gec hamile kaliniyor. P.over hastalarinin da yumurtasi catliyor zaten ama duzensiz. Yani elbet gebelik oluyor

Iyi de polikistik over kisirlik degilki, sadece daha gec hamile kaliniyor. P.over hastalarinin da yumurtasi catliyor zaten ama duzensiz. Yani elbet gebelik oluyor
İnşallah olurda 1bucuk sendir olmuyor bende diyorum kı hiç yumurtlaması olmayan bu adamn macn ve cayı sayesnde gebe kalmış doktora o kadar para dökmek yerine bunu denemek mantıklı geldi çünkü evlendiğim günden beri ilaç kullanyrum ve ilaçlar şişirdi beni 45 kiloydu şimdi ise 69 oldum çatlatma hapları mag ett beni

Pco luyum bir defa gebelik yasadim ne yazikki olumsuz sonuclandi ve akabinde cok fazla arastirdim ve sunu ogrendim: tek sorununuz pco ise asla bebek sahibi olmama kaygisi yasamayin tedaviye en iyi cevap veren hastalik bu buyutmeyin gozunuzde vakti geldiginde olacaktir

Pco luyum bir defa gebelik yasadim ne yazikki olumsuz sonuclandi ve akabinde cok fazla arastirdim ve sunu ogrendim: tek sorununuz pco ise asla bebek sahibi olmama kaygisi yasamayin tedaviye en iyi cevap veren hastalik bu buyutmeyin gozunuzde vakti geldiginde olacaktir

inşalllah canım ama işde 1buçuk sene oldu insan istiyor :( geçmiş olsun sanada canım inşallh tekrardan olursun oluruz gebe

Back