Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam hanımlar, polikistik overim var. Yakın zamanda kadın doğuma gittim, hormonlarıma bakıldı ve her zamanki gibi doğum kontrol hapı verildi. Ancak hapı kullanırken bile akne ve saç dökülmelerim devam ediyor. Tecrübelerinize, tavsiyelerinize ihtiyacım var
farklı ilaç deneyebilirsiniz aynı zamanda dermatologla da ilerleyebilirsiniz. bende dökülmeyi azaltmamıştı ilaç. sivilce sorunum da hiç olmadı zaten. dökülme gebe kalana kadar bende hep vardı. ama saçlarım çok yoğun olduğu için takmıyordum zaten
ilaç sadece düzenli regl olmanızı sağlar. onun dısında hormonları düzenltici bir etkisi fazla yok. sadece vücudu sanki yumurtlamışsınız gibi sahte bir regl döngüsüne sokar. zaten asıl amacı da düzenli regli sağlayıp kanser riskini düsürmek.
onun dısında dediğim gibi ilaca bel bağlamayın cok. bir dermatologla görüsün.
ilacı değiştirmeyi düşündünüz mü ben de dönem dönem farklı ilaçlar kullandım bir tanesi hem saç dökülmelerime hem de cilt problemlerime çok iyi gelmişti. Bırakmayı denediğimde tekrardan geri geliyor ama
ilacı değiştirmeyi düşündünüz mü ben de dönem dönem farklı ilaçlar kullandım bir tanesi hem saç dökülmelerime hem de cilt problemlerime çok iyi gelmişti. Bırakmayı denediğimde tekrardan geri geliyor ama