Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evli değilim ama ben de 1 senedir hormonlarımı düzeltmeye çalışıyorum bana da doğum kontrol hapı verdiler ancak ben kullanmadım yan etkilerinden korktum soğan kürü yaptım biraz iyi geldi şimdide burada araştırırken hayıt tohumunu buldum hormonlarımın düzene girmesi için onu kullanıyorum2 yıldır evliyim henüz bir gebelik gerçekleşmedi . Doğum kontrol hapı veriyorlar , 2 yıl önce 2 ay kullanmıştım bunyeme çok ağır gelmişti . Siz evlimisiniz ?
Anladm çok geçmiş olsun .. Gebe kalan var mı yok mu çok emrak ediyormBen evli değilim ama ben de 1 senedir hormonlarımı düzeltmeye çalışıyorum bana da doğum kontrol hapı verdiler ancak ben kullanmadım yan etkilerinden korktum soğan kürü yaptım biraz iyi geldi şimdide burada araştırırken hayıt tohumunu buldum hormonlarımın düzene girmesi için onu kullanıyorum
Benim iki ablamda polikistik over ve ikisininde 3 tane çocuğu var üzülmeyin Rabbim hiç birimize aratmasın inşAllah büyük ablam soğan kürü yaptı peşine Allah nasip etti diğer ablamda biraz zayıfladı ve inofoli combi kullandıAnladm çok geçmiş olsun .. Gebe kalan var mı yok mu çok emrak ediyorm![]()
Bunları duymak çok rahatlatıyor 2 yıl geçince biraz stres olmaya başladım stresin olumsuz etkiledigini bilsem de .. testesteron erkeklik hormonu olduğundan dolayı kısırlık olurmu diye korkuyorum ..Benim iki ablamda polikistik over ve ikisininde 3 tane çocuğu var üzülmeyin Rabbim hiç birimize aratmasın inşAllah büyük ablam soğan kürü yaptı peşine Allah nasip etti diğer ablamda biraz zayıfladı ve inofoli combi kullandı
Allah korusun hastaneye gittiniz mi herhangi bi tedavi görüyor musunuz ?Bunları duymak çok rahatlatıyor 2 yıl geçince biraz stres olmaya başladım stresin olumsuz etkiledigini bilsem de .. testesteron erkeklik hormonu olduğundan dolayı kısırlık olurmu diye korkuyorum ..
Hastaneye gittim doğum kontrol hapı verdi oda bunyeme çin ağır geldi ve herhangi bir düşüş olmadı .. Şu an bitkisel tedaviye basladmAllah korusun hastaneye gittiniz mi herhangi bi tedavi görüyor musunuz ?
Aminnnnn. Çok sevindim sizin adınıza. . peki testesteron hormoununuzda yukselme varmiydi ? Birde adet düzensizliği varmiydi sizdeMerhaba bende kendimi bildim bileli pcos var. İki çocuğum var. bu kadar stres yapmayın.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız. Bu mübarek günlerde rabbim kabul etsin duysun tüm anne olmak isteyenleri inşallah![]()
Valla bende fsh ve lh yüksek çıkıyordu. Testesteron hormonu bilmiyorum hatırlamıyorum. Doktorlar hiç bahsetmediler. Ama adetlerim çok düzensizdi yılda ya iki defa düzenli geliyorlardı yada gelmiyorlardı. En az 45 günde bir adet oluyordum. Bazen 2 ayı geçiyordu bu süre.Aminnnnn. Çok sevindim sizin adınıza. . peki testesteron hormoununuzda yukselme varmiydi ? Birde adet düzensizliği varmiydi sizde
Peki ilaç kullandınız mı ? Bende 3 aydır adet olmadm. Dünden beri yogun kıvamlı kahverengi akıntı geliyor . 3 ay adet olmadigim süreçte gebelik yoktu zatenValla bende fsh ve lh yüksek çıkıyordu. Testesteron hormonu bilmiyorum hatırlamıyorum. Doktorlar hiç bahsetmediler. Ama adetlerim çok düzensizdi yılda ya iki defa düzenli geliyorlardı yada gelmiyorlardı. En az 45 günde bir adet oluyordum. Bazen 2 ayı geçiyordu bu süre.
Hastaneye gittim doğum kontrol hapı verdi oda bunyeme çin ağır geldi ve herhangi bir düşüş olmadı .. Şu an bitkisel tedaviye basladm
[/QUO
Anladım canım inşAllah kısa zamanda şifa bulur bebeğini kucağına alırsın
Eğer adet olmak için diyorsan, hayır hiç ilaç kullanmadım. İkinci bebeğimde folik asit kullandım 12 kilo verdim. Rahim filmi çektim,sonra bir kere adet oldum. Ondan sonraki ay hamile kalmıştım. Darısı başına inşallah üzme kendini herşeyin vakti zamanı vardır.Peki ilaç kullandınız mı ? Bende 3 aydır adet olmadm. Dünden beri yogun kıvamlı kahverengi akıntı geliyor . 3 ay adet olmadigim süreçte gebelik yoktu zaten
Amin , çok teşekkür ederimEğer adet olmak için diyorsan, hayır hiç ilaç kullanmadım. İkinci bebeğimde folik asit kullandım 12 kilo verdim. Rahim filmi çektim,sonra bir kere adet oldum. Ondan sonraki ay hamile kalmıştım. Darısı başına inşallah üzme kendini herşeyin vakti zamanı vardır.![]()
Çok geçmiş olsun . Tedavi görüyormusunuz ?Aynı durumdayım bende evleneli üç sene olacak ama hamile kalamadım hiç. Nasip deyip bekliyorum
Uzun yıllar doğum kontrol hapları kullandım evlenince bıraktım. Suan bebek içinse tedavi başlatmıyor doktorlar kilo vermem gerekiyormuşÇok geçmiş olsun . Tedavi görüyormusunuz ?
kusura bakmayın sayfayı açmakta zorlandm kilonuz 100 ün üzerinde mi ? Bende 80 kiloyum boyum 1.70 vermem gerekiyor mu acabaUzun yıllar doğum kontrol hapları kullandım evlenince bıraktım. Suan bebek içinse tedavi başlatmıyor doktorlar kilo vermem gerekiyormuş