- 20 Ekim 2015
- 163
- 22
- 28
- 28
isde blki burda bnm gbi oln vrdrNeden ama...çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Dr sor o seni aydınlatır canım
dogumda eNeden ama...çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Dr sor o seni aydınlatır canım
Bak ne güzel pkolusun ama hamile kalabiliyorsun demekki ben 1,5 yıldır hamile bile kalamadım ama Dr dinlemelisin bence bu arada kafanda biraz rahatlamış olur yeni bir stresli süreç Başlamış olacak aksi taktirde ...
bndeBak ne güzel pkolusun ama hamile kalabiliyorsun demekki ben 1,5 yıldır hamile bile kalamadım ama Dr dinlemelisin bence bu arada kafanda biraz rahatlamış olur yeni bir stresli süreç Başlamış olacak aksi taktirde ...
cnm bnde 3 sene kalamamistim incir kurunden snra kldmBak ne güzel pkolusun ama hamile kalabiliyorsun demekki ben 1,5 yıldır hamile bile kalamadım ama Dr dinlemelisin bence bu arada kafanda biraz rahatlamış olur yeni bir stresli süreç Başlamış olacak aksi taktirde ...
Ben incir kurunu yanlışım yaptım acaba sen nasıl yaptın na zaman başladın hıım benim prolaktın hormonunda yüksek bu arada..bnde cnm bnde 3 sene kalamamistim incir kurunden snra kldm
Ben incir kurunu yanlışım yaptım acaba sen nasıl yaptın na zaman başladın hıım benim prolaktın hormonunda yüksek bu arada..
bk cnm bn adtn 4. Gunu bsldm 20 gun kllndm snra hmle kldm sn nsl yptinBen incir kurunu yanlışım yaptım acaba sen nasıl yaptın na zaman başladın hıım benim prolaktın hormonunda yüksek bu arada..
Bende 5. Gunu başladım incir ve havucu birlikte yaptım ama 12. Gün gayet yogun kahverengi lekelenmeler oldu. o arada bi Dr. vajınal muayene oldum Dr hıc folikul olmadıgını sadece yumurta etrafında küçük kıstlerin old. Söyledi. Bende bıraktımbk cnm bn adtn 4. Gunu bsldm 20 gun kllndm snra hmle kldm sn nsl yptin
hm yk bnm hc knamam olmadiBende 5. Gunu başladım incir ve havucu birlikte yaptım ama 12. Gün gayet yogun kahverengi lekelenmeler oldu. o arada bi Dr. vajınal muayene oldum Dr hıc folikul olmadıgını sadece yumurta etrafında küçük kıstlerin old. Söyledi. Bende bıraktım
merhaba, bende 4 ay önce po teşhisi kondu gecen ay klomen kullandım günde bi kere yumurtamın tekı hamıle kalınacak şekılde büyüdü, ama olmadı adet oldum. şimdi yıne klomen kullanıyorum gunde ıkı kere bakalım bu ay olcakmı. bende soğan kürü yapcaktım saracoğlunun ofısını aradım ama gastrıt oldugu ıcın yapma dedı testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum. evleneli 2 sene oldu 24 yasındayım yasımda küçük ama doktor senın cocugun zor olur dıyınce beynımden vurulmusa döndüm resmen. Allah yardımcımız olsun. Kızlar hamıle kalma surecını paylaşalım yardımcı olalım birbirimize.Slm arkadaşlar bana polikistik over teşhisi konuldu 1kez klomen tedavisi gördüm ama yumurtam istediğimiz büyüklüğe gelmedi o yüzden catlatma iğnesi olamadım adetlerimde oldum olası düzensiz bir dahaki tedavi için tekrar günümü bekliyorum fakat 55 gün geçti hala tık yoktarlusal kullandım biteli 2 gün oluyor yine regl olamadım bebeğim olsun çok istiyorum 2senelik evliyim bana umut ışığı olacak burda birileri var mı ??
Bazen doktorlar söylenmemesi gereken şeyleri söylüyor cnm banada doktorum çok önemli bi sorun değil bu dedi bende tekrar klomen tedavisine başladım seninle sureclerimiz okuduğum kadarıyla hemen hemen aynı eşimde tüm testleri yaptırdı bi sıkıntı cikmadi eğer bu ayda hamile kalamazsam doktorum aşılama tedavisi uygulayacak inş hakkımızda hayırlısı olur psikolojinin çok önemli olduğunu söylüyorlar bu süreçte kendini uzmemeye çalış nekadar zor olsada güzel haberlerini bekliyorum hepimizin yüzü güler inş :)merhaba, bende 4 ay önce po teşhisi kondu gecen ay klomen kullandım günde bi kere yumurtamın tekı hamıle kalınacak şekılde büyüdü, ama olmadı adet oldum. şimdi yıne klomen kullanıyorum gunde ıkı kere bakalım bu ay olcakmı. bende soğan kürü yapcaktım saracoğlunun ofısını aradım ama gastrıt oldugu ıcın yapma dedı testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum. evleneli 2 sene oldu 24 yasındayım yasımda küçük ama doktor senın cocugun zor olur dıyınce beynımden vurulmusa döndüm resmen. Allah yardımcımız olsun. Kızlar hamıle kalma surecını paylaşalım yardımcı olalım birbirimize.
cuma günü gittim doktora adetımle bırlıkte 14. gündü yumurtamın teki 15cm olmuş tabı yeterlı degıl yarın yıne gıtcem bu ayda olmazsa bende iğnelıye gıtcem iğneli tedavının iğnesi rapor almazsan 3 4 mılyar beni biraz zorlar Allahyardım etsın hepımıze inşallahBazen doktorlar söylenmemesi gereken şeyleri söylüyor cnm banada doktorum çok önemli bi sorun değil bu dedi bende tekrar klomen tedavisine başladım seninle sureclerimiz okuduğum kadarıyla hemen hemen aynı eşimde tüm testleri yaptırdı bi sıkıntı cikmadi eğer bu ayda hamile kalamazsam doktorum aşılama tedavisi uygulayacak inş hakkımızda hayırlısı olur psikolojinin çok önemli olduğunu söylüyorlar bu süreçte kendini uzmemeye çalış nekadar zor olsada güzel haberlerini bekliyorum hepimizin yüzü güler inş :)
korkcak bişey yok evet bıraz streslı bı süreç bu durum. önce bi hormon teslerını yaptır bakalım doktor ne dıcek. Kanda şeker testıde yaptır bence. bebek düşünüyo musun?Merhaba yardımınıza ihtiyacım var yeni teşhis konuldu bana polikistik over olduğumu söyledi doktor bekarken adetlerim 5-7 gün fln gecikirdi fazlasını hiç yaşamadım evlenmeden öncede dk hapı kullandım hiç bişeyden haberim yoktu dk hapını bıraktım ve ilk ay 7 gün sonraki ay yani şuan 17.günümdeym regl olmadım doktor bekleyelim adet gör 3.günü hormon testleri yapacağız dedi ve ben bu durum hakkında en ufacık bir şey bilmiyorum internette şeker hastalığı fln yazıyor anlamıyorum ben şuan yaşıma göre kiloluda değilim tüylenme sorunumda yok korkuyorum neyle karşı karşıyayım bu süreç beni yıpratıcak mı kafamda çok soru işareti var
Canım ne güzel yaa maşallah sağlıkla kucağına al dua et Allah bizlere de nasip etsinCanim bendede 6 senedir var en son dr gittigimde baska rahatsizliktan gitmistim 1 aylik evliydim dr bana bebeginin olma sansi yok denecek kadar az iki tarafta dolu kistlerle 1 sene bekle gel tedaviye baslayalim dedi eve geldim sogan suyu ictim 10 gun bi bakmisim hamileyim suan bebegim 6 aylik
Canım benim tebrik ediyorum saglıkla kucağına al inş bebeğini :) bizlerede dua etmeyi unutmakızlaaaaaaar galiba HAMİLEYİM şimdi eczaneden test alıp yaptım iki çizgi çıktı hemen koştum hastaneye kan verdim bekliyorum 2 saat sonra cıkıcak sonuc :) Allah ın izniyle hepimizin yüzü gülücek :*
eğer hamileysem doğum yaparken ne dua edersen kabul olur derler bende Allah ım isteyen herkese versin dicem. sonuç çıksın neler yaptıgımı anlatıcam size.Canım benim tebrik ediyorum saglıkla kucağına al inş bebeğini :) bizlerede dua etmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?