Incir kurunu deneme pko icin iyi degilSlm kizlar simdi drdan geldim ve ana polikistik over var dedi catlamada tembellik oldugu için istersen yumurta takibi yapalim dedi aranizda benim gibi olup hamile kalan var mı sogan kuru ve incir kuru dediler aranizda bitkisel çözümlerle sonuç alan var mı
Bende pko hastasııyım tatlım. Ve bilmem ne abuk subuk kürlerini kullanmadan sadece tedavisini olup bebeğini kucağına almış sürüyle örnek var. Senin o "bitkisel" deyip güvendiğin ürünler, kürler kaç kişiyi canından etti, hergün benzer haberler televizyonlarda.. Bitkiler çoğu zaman kimyasallardan daha tehlikelidir masum yüzüne kanma sakın. Mesela geçen gün haberlerde doktor bitki çaylarının düşüğe neden olabileceğinden bahsetti bunların arasında en masum yüzlü ıhlamurda vardı.. Soğan kürü kullanıp adet döngüsünü mahfetmiş çok insanda tanıdım bu sitede. Gebe kalman için en iyi çözüm doktorunda bunu unutma. Neyi kullanman gerekiyor, neyi gerekmiyor bunu en iyi bilen kişi de doktorun. O yüzden kulaktan dolma kürler yerine doktorunun tavsiyelerini uygula. Ne kullanmalısın ona sor.. Başkasının işine yaramış olan bir yöntem sende dönülmez zararlar oluşturabilir, bunu da asla unutma..Slm kizlar simdi drdan geldim ve ana polikistik over var dedi catlamada tembellik oldugu için istersen yumurta takibi yapalim dedi aranizda benim gibi olup hamile kalan var mı sogan kuru ve incir kuru dediler aranizda bitkisel çözümlerle sonuç alan var mı
Aynen oyle kas yapayim derken goz cikaranlar var yillardir pkoluyum hamile kalmayi basardim ama dusukle sonuclandiBende pko hastasııyım tatlım. Ve bilmem ne abuk subuk kürlerini kullanmadan sadece tedavisini olup bebeğini kucağına almış sürüyle örnek var. Senin o "bitkisel" deyip güvendiğin ürünler, kürler kaç kişiyi canından etti, hergün benzer haberler televizyonlarda.. Bitkiler çoğu zaman kimyasallardan daha tehlikelidir masum yüzüne kanma sakın. Mesela geçen gün haberlerde doktor bitki çaylarının düşüğe neden olabileceğinden bahsetti bunların arasında en masum yüzlü ıhlamurda vardı.. Soğan kürü kullanıp adet döngüsünü mahfetmiş çok insanda tanıdım bu sitede. Gebe kalman için en iyi çözüm doktorunda bunu unutma. Neyi kullanman gerekiyor, neyi gerekmiyor bunu en iyi bilen kişi de doktorun. O yüzden kulaktan dolma kürler yerine doktorunun tavsiyelerini uygula. Ne kullanmalısın ona sor.. Başkasının işine yaramış olan bir yöntem sende dönülmez zararlar oluşturabilir, bunu da asla unutma..
Geçmiş olsun tatlım benim üzüldüm.Aynen oyle kas yapayim derken goz cikaranlar var yillardir pkoluyum hamile kalmayi basardim ama dusukle sonuclandi
Amin canm sagolasin c.tesi tekrar hamile oldugumu ogrenmistim ama bugunde degerlerimin dustugunu ogrendim..herseyin hayirlisiGeçmiş olsun tatlım benim üzüldüm.Ama ümidini kesme, bir kez olduysa bir daha mutlaka olacaktır... Rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin
İyi düşün, iyi olsun..Amin canm sagolasin c.tesi tekrar hamile oldugumu ogrenmistim ama bugunde degerlerimin dustugunu ogrendim..herseyin hayirlisi
Aynen oyle bir hayir sandigimizda ser ser sandigimiz herseyde bir hayir olabilir ne guzel bir soz o yuzden vardir herseyde bir hayirİyi düşün, iyi olsun..Olumsuzluklarda bile bir hayır vardır bizim bilemeyeceğimiz. O yüzden ümit kesme. Hoş bir örnek olmayacak belki ama bir akrabam 5-6 kere düşük yaptı. Ama sonunda bir kızı oldu. Şimdi kızı 10 küsür yaşında. 3 yıl öncede bir oğlu oldu. Şimdi iki evlat sahibi. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Doğru zamanda ve hayırlı evlatlar, en önemlisi bu..