Canım inan bana adetten şu kadar önce yada sonra gibi özel bir tarihte başlamadım, toplamda 2 hafta içtim, öğlen ve akşamları, her seferinde taze hazırladım.. Sana garip gelecek ama ben beğenerek içiyordum :)
kizlaar bana da yardim edinnnnnben de pkoluyum duzensiz adet oluyorum tesadufen 24 eylulde ovulasyon tetinde koyu cift cizgiyi yakaladim o gunleri degerlendirdik ayni zamanda sogan kuru yapiyordum bir hafta olmustu, birkac gun hep koyu cikti test sonra biraz rengi acildi ama 3-4 gun sonra tekrar koyulasmaya basladi ben de hamile olabilirim diye surekli gebelik testi yaptim ama hep birkac saat sonra silik cizgi cikti dikkate almali miyim hamile olabilir miyim sizcee ?/???
Adetin gectimi cnm ? Eğer geçtiyse dikkatte al bir an öncede doktora git. Benim idrar testlerimde silikti :)kizlaar bana da yardim edinnnnnben de pkoluyum duzensiz adet oluyorum tesadufen 24 eylulde ovulasyon tetinde koyu cift cizgiyi yakaladim o gunleri degerlendirdik ayni zamanda sogan kuru yapiyordum bir hafta olmustu, birkac gun hep koyu cikti test sonra biraz rengi acildi ama 3-4 gun sonra tekrar koyulasmaya basladi ben de hamile olabilirim diye surekli gebelik testi yaptim ama hep birkac saat sonra silik cizgi cikti dikkate almali miyim hamile olabilir miyim sizcee ?/???
inş hamilesindir canım ama tabiki en kesini kan testi
Adetin gectimi cnm ? Eğer geçtiyse dikkatte al bir an öncede doktora git. Benim idrar testlerimde silikti :)
beklemek zor valla bu hastalık bize sabrı ögrettiins. canim ya yurt disindayim randevu aldim ama daha iki hafta var maalesef
Evet canim ya beklenti icine girince gunler de gecmiyorbeklemek zor valla bu hastalık bize sabrı ögretti
Slm kizlar bnd aranza yeni katldm bu siteyi hep uzakdan takip ettm ama uye olmk hic aklima gelmemistiSelam ark burcu ben polikistikover tanısı kondu doktor çocuk sahibi olamayacagımı söyledi, bir oglum var 3yaşında ona kardeş istiyorum, polikistik over olup tekrar gebe kalan varmı aranızda teşekkürler
canım korkmana gerek yok bence. cunku benm birsuru arkadasım var polıkıstk olup hemen cocugu olan..ayrıca polikistk bende devardı ıkı yıl once.hatta dr um hayatın boyunca tasıcaksn tedavısı yok dedi.ıkıay sogan kuru içtim.sonra hep duzenli oldu adetim.yanı yaklasık bır bucuk yıldan beri sıkıntım yok. uc ay once evlendim dr a gttm tekrar tahlıl yaptı ve gecmiş polıkstk dedi. su anda bizde cocuk dusunuyoruz. dua edelim hepimzn olsun ins.Slm kizlar bnd aranza yeni katldm bu siteyi hep uzakdan takip ettm ama uye olmk hic aklima gelmemistisizi cok ii anliyrm yazinizi okurkn cok duygulandm ben tek cocugum ve 10 yillik bir tedaviden snra olmusum annem benden once bir dusuk yapmis yillarca tedavi gormus dr artik cok yiprandn tedaviyi birak demis ve annem.kendlgnden bna hamile kalmis ve 9 ay boyunca hic kalkmadan yatmis bn dunyaya gelmsm smd 26 yasindaym oldukca degerliyim bi kardesm olmasni cok isterdm daha snra annm rahim kansrydi ameliyt old ve bn bi kardes sansmi tamamen kaybettm cevrmden 10 evlada bedel oldgmu soylerler hayrli bir evladm ... demem oki herzamn sukretmek lazm allah hic olmayanlara versn o duyguyu tattrsn bnd 4 aylik evliyim ve polikistk overm var cocgm olmyck dye cok korkuyorum braz uzun old sanrm.kusura bakmayn saygi ve sevgiler.... )))
Ins allah isteyen herkese nasip etsin... bnd dusunyrm.sogan suyunu nasl kullandnz yani bnm suan hasta olmam gerekiyordu olmadim 6 gun gecti gebelik yok ;( sogan suyuna suan baslasm.olrmu aceba birde hayit tohumu onermislerdi ama hic bir fikrim yok bu knudacanım korkmana gerek yok bence. cunku benm birsuru arkadasım var polıkıstk olup hemen cocugu olan..ayrıca polikistk bende devardı ıkı yıl once.hatta dr um hayatın boyunca tasıcaksn tedavısı yok dedi.ıkıay sogan kuru içtim.sonra hep duzenli oldu adetim.yanı yaklasık bır bucuk yıldan beri sıkıntım yok. uc ay once evlendim dr a gttm tekrar tahlıl yaptı ve gecmiş polıkstk dedi. su anda bizde cocuk dusunuyoruz. dua edelim hepimzn olsun ins.
Ya hacamat dye bsy duydum onunla.ilgili bir knu acmak istyrm bnu nasl yapicz bi fkrnz varmiIns allah isteyen herkese nasip etsin... bnd dusunyrm.sogan suyunu nasl kullandnz yani bnm suan hasta olmam gerekiyordu olmadim 6 gun gecti gebelik yok ;( sogan suyuna suan baslasm.olrmu aceba birde hayit tohumu onermislerdi ama hic bir fikrim yok bu knuda
soğan suyunu orta boy bir soganı 4 e bölüp kaynamış klorsuz suyun içine koyuyrsn canım. 5 dak kaynatıyorsun. aç karna içmen gerekıyor gunde ıkı defa.sabah mideni bulandrbılır onun için ögle ve aksam yemeklernde 10 dak once ılık olarak içmelisin.15 gun boyunca falan iç inş faydasını görursun. tadı kötü değil.iki nefeste içince kolay oluyor içmesi.Ins allah isteyen herkese nasip etsin... bnd dusunyrm.sogan suyunu nasl kullandnz yani bnm suan hasta olmam gerekiyordu olmadim 6 gun gecti gebelik yok ;( sogan suyuna suan baslasm.olrmu aceba birde hayit tohumu onermislerdi ama hic bir fikrim yok bu knuda
Cok tsk ederm bi knu actim derli toplu olsun borbirimize yardimci olalim hep birlimte toplanalim dye destek olrsaniz seviniri...soğan suyunu orta boy bir soganı 4 e bölüp kaynamış klorsuz suyun içine koyuyrsn canım. 5 dak kaynatıyorsun. aç karna içmen gerekıyor gunde ıkı defa.sabah mideni bulandrbılır onun için ögle ve aksam yemeklernde 10 dak once ılık olarak içmelisin.15 gun boyunca falan iç inş faydasını görursun. tadı kötü değil.iki nefeste içince kolay oluyor içmesi.
umarım yardımcı oluruz birbirimize..Cok tsk ederm bi knu actim derli toplu olsun borbirimize yardimci olalim hep birlimte toplanalim dye destek olrsaniz seviniri...
İnşallah hepimizin olur canım
Senin yine bitane varmış
Benim kısır lakabım oldu
Haklısın canım benim inşallahh. .canım o kelimeyi kullananlar kendilerinden , insanlıklarından utansınlar.allahım tez zamanda bizlere hayırlı, sağlıklı evlatlar verir inşalalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?