meraba tatlım bende pkolu olarak seni en ii anlayanlardanım.bende senin gibiyim bir tüp bebek denemem benimde negatifl sonuçlandı ıkıncı deneme için cesaret toplamaya çalışıyorum .ya tutmazsa die kaç yasındasın
Merhabalar ben de piko hastasiydim . Uzunca bir sure ilac tedavisi gordum. Evliyim o ara cocuk dusunmuyorduk yeni evlenmistik. Ama icimizde korkuydu olmazsa diye. Ilac olarak size de ugulanmostir belki diaformin kullanoyordum adetlerim yumurtlamam hepsi duzene girdi. Esimle cocuk istedigimiz ay cok sukur hamile kaldim. Yani pikolular hamile kalamaz diye bir sey yok bence. Kendinizi asla ona inandirmayin. Simdi 23. Haftamizdayiz.
Pko olduğunuz nerden anlaşıldı? hangi test tahlil?
var tatlım boyum 1.70Canım ben 25 yaşındayım. Valla ben artık kesin kararlıyım tutana kadar çaba sarf edicem. çünkü bu haldeyken daha mutsuzum. Peki senin kilo sorunun var mı?
kızlar sogan kürü yapın ve seker hapını mutlaka kullanın ben glukophage içiyodum.sogan kürü sayesinde yumurtladım.klomen serephone hiç biri cevap vermedi Allahın lütfu sogan kürü ile yumurtladım.ki ben ilaçsız hiç adet olamayanlardanım.14 yıl diane 35 içtim.sonra adet söktürücüler içtim.hamile kaldıgım ay sadece seker hapını içtim bide agnucaston hayıt hapını içtim. 3. ayımdı agnucastonda.ve sogan kürünü 15 gün yaptım.ovulasyon testiyle adetimin 26. günü ovulasyonu yakaladım ve ilişki oldu ogün.esimdede ileri hız sorunu varikosel var.esime kahve içirdim ilşkiden 1-2 saat önce..ilişkiden sonra 35-40 dk ayaklarımı yukarı kaldırdım duvara dayadım. durdum ve ayaga kalkmadım hiç uyudum.ve meryem suresini okudum.evliliğimin 6. ayında hamile kaldım 6 ay korunmadık olmamıstı sogan kürü yaptıgım ay oldu.bu arada hiç bir yumurtlama belirtiside yasamadım ne akıntı ne agrı.sadece ovulasyon testiyle saptadım.
bende polikistik overim ama gebe kalamadım malesef ugrasıyorum hala 3 sene olduSelam ark burcu ben polikistikover tanısı kondu doktor çocuk sahibi olamayacagımı söyledi, bir oglum var 3yaşında ona kardeş istiyorum, polikistik over olup tekrar gebe kalan varmı aranızda teşekkürler
Bu arada sogan kuru ile hamilelik arasi 6 ay yok,korunmasiz 2. İliskide sanirm oldu bebegm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım öncelikle geçmiş olsun sen umudunu hiç kaybetme.bende polikistik overliyim ve hiç duymadım çocuğun olmaz diyenleri yalnızca gebe kalmayı birazcık zorlaştırır.üstelik birde çikolata kistim vardı erittikleri halde sürekli oluşan.soğan suyu diyen arkadaşlara katılıyorum kesinlikle bende yaptım hemen ertesi ay doktora gittim kist falan kalmamış tedavi uyguladılar gebe kaldım çok şükür.lütfen pes etmeyin Allah büyüktür isteyen herkese versin.
arkadaşlar merhaba ben 6 senedir pko luyum 1,5 yıldır çocuk istememize rağmen olmuyorsoğan kürü denedim fakat bir faydasını görmedim temmuz sonu tüp bebek yaptırdım fakat tutmadı allah hepimizin yardımcısı olsun
canim ben 12 ay kullandim doktorum kullan dedi hatta gebe kaldigim ay gunde 2 ye cikarmistim.sabah aksam.ovulasyon testi gittigidiyordan aldim.yumurtlama gununu gosteriyo.gebelik testine benziyocanım hayırlı olsun ovilasyon testi dedigin nedr acaba benimde seker hapı kullanmam lazım aama kullanamıyorum cok rahatsız ediyo beni bide seker hapının etkisi 4 ay sonra cıkıyo dediler bana sn kullandıgın aymı hamile kaldın.
aaaaaaaaaaaaaaa bilmiyodum ne güzelmiş arastırayımcanim ben 12 ay kullandim doktorum kullan dedi hatta gebe kaldigim ay gunde 2 ye cikarmistim.sabah aksam.ovulasyon testi gittigidiyordan aldim.yumurtlama gununu gosteriyo.gebelik testine benziyo
var tatlım boyum 1.70
kilom 90
Merhabalar arkadaşlar ben pco luydum çok düzensiz regl oluyordum 5 yil boyunca denemediğim yöntem kalmadi . en son olarak 1sene önce ameliyat oldum. 32mm olan kistim gitmisti. Ama kistler tekrar oldu. Ve artik umudu kesip tüp bebek için para biriktirmeye başla mistik. Ve is yoğunluğu sebebiyle bebegide düşünmeyi birakmistim ve çok zayıf ladim ( 85 kg dan 70 kg indim. ) ve Allahım bize o mutluluğu yaşattı. İnşallah Allah kucagima almayida nasip eder. Bu doktorların senin çocuğun olmaz artik gelme buralara demelerini çok duydum. Piskolojimizi bozmaktan başka birşey yapmıyorlar. Sabirli olun ve umudunuzu hic kaybetmeyin.
ahh ahh şu kiloları bi verebilsek ne güzel olucak. ben kısmetse yarın dondurulmuş embiriyo transferine başlayacağım ama kilom fazla tutmazsa diye korkuyorumallahım sen duy sesimizi sen yardım et
hayırlı olsun canım dondurulmuşları yarınmı transfer edicekler.allahım sana yardım etsin inş gelişmeleri paylaşalım olurmu sen kaç kilosun
bugün dr gittim test yaptırdık sonucuna göre tedavi başlayacak sonrasında sanırım 20 gün sonra transfer olur. ben 168 boyunda 74 kiloyum
anladım canım hayırlısı ya bakalım inş sende bende isteyen herkezde anne olur ya
Canım inan bana adetten şu kadar önce yada sonra gibi özel bir tarihte başlamadım, toplamda 2 hafta içtim, öğlen ve akşamları, her seferinde taze hazırladım.. Sana garip gelecek ama ben beğenerek içiyordum :)hayırlı olsun canım ya inş bizede fayda saglar sogan kuru tadı çok kötü nasıl içtin bide ne zaman basladın kaç gun içtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?