• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over

mamburcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
1
0
36
Selam ark burcu ben polikistikover tanısı kondu doktor çocuk sahibi olamayacagımı söyledi, bir oglum var 3yaşında ona kardeş istiyorum, polikistik over olup tekrar gebe kalan varmı aranızda teşekkürler

İnşallah hepimizin olur canım:16:
Senin yine bitane varmış:49:
Benim kısır lakabım oldu:43:

Burcucum selam canim,öncelikle doktorlarin pat diye sen pkolusun cocugun olmaz demelerine sinir oluyorum.. Bana da pko demislerdi evlenmeden once,1yil ilac kullandm baktim kilodan baska bir katkisi yok,biraktim ilaclari.. Dugundn snra da öyle hemen bebek istedgmzden dgl ama kistleri eritiyormus diye duydugumdan sogan kuru uyguladim,hatta esim de benimle birlikte yaptı,kilo verdirıyormus diye duymus :) ama bu arada kafama da hc takmadim bebek mevzunu, korunmayi birakalim dedik naslsa tedavi vs olmadan olmaz dedi doktorlar.. Sonra bir gun hc beklemedgm bir anda hamile oldugumu ögrendim :) yok oyle pko ya yenilmek..sogan kurunu mutlaka deneyin,cok kisiden duydum mucizesini.. Buarada kafaya takip ta aman ha sikinti yapmayin :) uzun oldu k bakmayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada sogan kuru ile hamilelik arasi 6 ay yok,korunmasiz 2. İliskide sanirm oldu bebegm

Herkes pko ya, öyle olsa kimsenin olmazdı:52:
Nasip kısmet canım bu işler:16:

Canım öncelikle geçmiş olsun sen umudunu hiç kaybetme.bende polikistik overliyim ve hiç duymadım çocuğun olmaz diyenleri yalnızca gebe kalmayı birazcık zorlaştırır.üstelik birde çikolata kistim vardı erittikleri halde sürekli oluşan.soğan suyu diyen arkadaşlara katılıyorum kesinlikle bende yaptım hemen ertesi ay doktora gittim kist falan kalmamış tedavi uyguladılar gebe kaldım çok şükür.lütfen pes etmeyin Allah büyüktür isteyen herkese versin.

Soğan kurunu 5 gun uyguladım ama cevremdekiler bana kızdı üstüne görme diye bir olay varmış sogan kürü de dusuge sebeb olabiliyormus

Meryem ana otu varmış bebek isteyenler üzerinde taşıyorlar bende onu uygulamayı düşünüyorum tabi once umreye gidrn birini bulmam gerekiyor

Bencede hiç takma oluruna birak bir tane evladin var allah nasip edicekse ikincide olur insallah bende pkoluyum hepimiz böyle umutlu olmalıyız. yoksa hiç evladı olmayanlar napsin allaha dua ettikten sonra rabbimde verdikten sonra hicbisey engel olmaz bu hayatta doktorlarin hepsi iyi olmuyor gerçekten

bende pko luyum ve 3 aylık kızım var çok şükür
öyle hemen çocugun olmuyor demek ne demek ya doktor var doktorcuk var işte

arkadaşlar merhaba ben 6 senedir pko luyum 1,5 yıldır çocuk istememize rağmen olmuyor :( soğan kürü denedim fakat bir faydasını görmedim temmuz sonu tüp bebek yaptırdım fakat tutmadı :( allah hepimizin yardımcısı olsun :(

arkadaşlar merhaba ben 6 senedir pko luyum 1,5 yıldır çocuk istememize rağmen olmuyor :KK43: soğan kürü denedim fakat bir faydasını görmedim temmuz sonu tüp bebek yaptırdım fakat tutmadı :KK43: allah hepimizin yardımcısı olsun :KK43:

meraba tatlım bende pkolu olarak seni en ii anlayanlardanım.bende senin gibiyim bir tüp bebek denemem benimde negatifl sonuçlandı ıkıncı deneme için cesaret toplamaya çalışıyorum .ya tutmazsa die kaç yasındasın

meraba tatlım bende pkolu olarak seni en ii anlayanlardanım.bende senin gibiyim bir tüp bebek denemem benimde negatifl sonuçlandı ıkıncı deneme için cesaret toplamaya çalışıyorum .ya tutmazsa die kaç yasındasın
arkadaşlar pcoluyum diye asla moralinizi bozmayın çaresiz bi durum değil. sadece bu durumu kabullenin ve üstesinden geleceğinize inanın. bende pcoluyum ve ilaç olmadan yumurtam olmuyordu. tedaviye başladım ve 2. aşılamada hamile kaldım ancak kimyasalda kaldı ve düşük oldu doktor düşüğü araştırmak ve beni dinlendirmek için 3 ay ara verelim eylülde tekrar aşılama yaparız dedi. ben eylülde adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim ancak maalesef bu da kimyasalda kaldı ve düştü kuzucuğum. ancak ben bu üzücü durum karşında bi yandan da mutlu oldum çünkü kendiliğinden yumurtam gelişti ve tedavisiz hamile kaldım hem de sadece iki kez birliktelik sonucu. lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin ve olacağına bütün kalbinizle inanın rabbimden dileyin. O ol derse olur onun katında imkansız yoktur. allah hepimizin yardımcısı olsun. inş en kısa zamanda gelir kuzucuğun kucağına canım.

arkadaşlar pcoluyum diye asla moralinizi bozmayın çaresiz bi durum değil. sadece bu durumu kabullenin ve üstesinden geleceğinize inanın. bende pcoluyum ve ilaç olmadan yumurtam olmuyordu. tedaviye başladım ve 2. aşılamada hamile kaldım ancak kimyasalda kaldı ve düşük oldu doktor düşüğü araştırmak ve beni dinlendirmek için 3 ay ara verelim eylülde tekrar aşılama yaparız dedi. ben eylülde adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim ancak maalesef bu da kimyasalda kaldı ve düştü kuzucuğum. ancak ben bu üzücü durum karşında bi yandan da mutlu oldum çünkü kendiliğinden yumurtam gelişti ve tedavisiz hamile kaldım hem de sadece iki kez birliktelik sonucu. lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin ve olacağına bütün kalbinizle inanın rabbimden dileyin. O ol derse olur onun katında imkansız yoktur. allah hepimizin yardımcısı olsun. inş en kısa zamanda gelir kuzucuğun kucağına canım.

inş inş inş canım

Selam ark burcu ben polikistikover tanısı kondu doktor çocuk sahibi olamayacagımı söyledi, bir oglum var 3yaşında ona kardeş istiyorum, polikistik over olup tekrar gebe kalan varmı aranızda teşekkürler
Ben varim :KK3: doktor tedavi şart demisti. Ben de allahin dedigi olur dedim ve suan 2 aylık hamileyim:KK36:

Pko olduğunuz nerden anlaşıldı? hangi test tahlil?

Merhabalar ben de piko hastasiydim . Uzunca bir sure ilac tedavisi gordum. Evliyim o ara cocuk dusunmuyorduk yeni evlenmistik. Ama icimizde korkuydu olmazsa diye. Ilac olarak size de ugulanmostir belki diaformin kullanoyordum adetlerim yumurtlamam hepsi duzene girdi. Esimle cocuk istedigimiz ay cok sukur hamile kaldim. Yani pikolular hamile kalamaz diye bir sey yok bence. Kendinizi asla ona inandirmayin. Simdi 23. Haftamizdayiz.

Back