Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba ben 6 senedir pko luyum 1,5 yıldır çocuk istememize rağmen olmuyorsoğan kürü denedim fakat bir faydasını görmedim temmuz sonu tüp bebek yaptırdım fakat tutmadı
allah hepimizin yardımcısı olsun
![]()
arkadaşlar pcoluyum diye asla moralinizi bozmayın çaresiz bi durum değil. sadece bu durumu kabullenin ve üstesinden geleceğinize inanın. bende pcoluyum ve ilaç olmadan yumurtam olmuyordu. tedaviye başladım ve 2. aşılamada hamile kaldım ancak kimyasalda kaldı ve düşük oldu doktor düşüğü araştırmak ve beni dinlendirmek için 3 ay ara verelim eylülde tekrar aşılama yaparız dedi. ben eylülde adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim ancak maalesef bu da kimyasalda kaldı ve düştü kuzucuğum. ancak ben bu üzücü durum karşında bi yandan da mutlu oldum çünkü kendiliğinden yumurtam gelişti ve tedavisiz hamile kaldım hem de sadece iki kez birliktelik sonucu. lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin ve olacağına bütün kalbinizle inanın rabbimden dileyin. O ol derse olur onun katında imkansız yoktur. allah hepimizin yardımcısı olsun. inş en kısa zamanda gelir kuzucuğun kucağına canım.meraba tatlım bende pkolu olarak seni en ii anlayanlardanım.bende senin gibiyim bir tüp bebek denemem benimde negatifl sonuçlandı ıkıncı deneme için cesaret toplamaya çalışıyorum .ya tutmazsa die kaç yasındasın
canım sen hamile misin çok sevindim. çok şükür eski arkadaşlardan güzel haberler alıyorum senin içinde çok sevindim. inş sağlıcakla kucağına da alırsın.doktor niye öyle demişbenimde canım sıkıldı simdi![]()
arkadaşlar pcoluyum diye asla moralinizi bozmayın çaresiz bi durum değil. sadece bu durumu kabullenin ve üstesinden geleceğinize inanın. bende pcoluyum ve ilaç olmadan yumurtam olmuyordu. tedaviye başladım ve 2. aşılamada hamile kaldım ancak kimyasalda kaldı ve düşük oldu doktor düşüğü araştırmak ve beni dinlendirmek için 3 ay ara verelim eylülde tekrar aşılama yaparız dedi. ben eylülde adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim ancak maalesef bu da kimyasalda kaldı ve düştü kuzucuğum. ancak ben bu üzücü durum karşında bi yandan da mutlu oldum çünkü kendiliğinden yumurtam gelişti ve tedavisiz hamile kaldım hem de sadece iki kez birliktelik sonucu. lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin ve olacağına bütün kalbinizle inanın rabbimden dileyin. O ol derse olur onun katında imkansız yoktur. allah hepimizin yardımcısı olsun. inş en kısa zamanda gelir kuzucuğun kucağına canım.
amin..Allaha sükür.Allah razı olsun canım.Allah isteyen herkese nasip etsin amincanım sen hamile misin çok sevindim. çok şükür eski arkadaşlardan güzel haberler alıyorum senin içinde çok sevindim. inş sağlıcakla kucağına da alırsın.
Ben varimSelam ark burcu ben polikistikover tanısı kondu doktor çocuk sahibi olamayacagımı söyledi, bir oglum var 3yaşında ona kardeş istiyorum, polikistik over olup tekrar gebe kalan varmı aranızda teşekkürler
Merhabalar ben de piko hastasiydim . Uzunca bir sure ilac tedavisi gordum. Evliyim o ara cocuk dusunmuyorduk yeni evlenmistik. Ama icimizde korkuydu olmazsa diye. Ilac olarak size de ugulanmostir belki diaformin kullanoyordum adetlerim yumurtlamam hepsi duzene girdi. Esimle cocuk istedigimiz ay cok sukur hamile kaldim. Yani pikolular hamile kalamaz diye bir sey yok bence. Kendinizi asla ona inandirmayin. Simdi 23. Haftamizdayiz.Selam ark burcu ben polikistikover tanısı kondu doktor çocuk sahibi olamayacagımı söyledi, bir oglum var 3yaşında ona kardeş istiyorum, polikistik over olup tekrar gebe kalan varmı aranızda teşekkürler