Polikistik over

Azraa___

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
148
26
26
Polikistik over olup hamile kalan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz neler yaptınız çok yoruldum artık

Polikistik over olup hamile kalan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz neler yaptınız çok yoruldum artık
Tek düşmanı kilo maalesef. Gerçi zayıf olupta pcos olanda var bilmiyorum sizinki nasıl ama. Benm kilo verince değerlerim düzelmişti. Şuan yine kilo alıyorm

İyi günler adetim gecikti kan verdim 28 kasımda beta 0.569 çıktı hala reflü olamadım ne yapmam gerek , kendi kendime umut ekiyorum belki geç döllemedir falan die

Geçen ay çatlatma iğnesiyle gebe kaldım ama kimyasal oldu maalesef
Canım merhaba geçen ay bende çatlatma iğnesi kullanmıştım hamile kalmıştım hatta o süreçte bi soruda konuşmuştuk sizinle. Sonrasında bende kimyasal yaşadım. 28 elimde kanamayla düşük yaptım ama kasım ayı reglim sökülemedi, gebelikte yol. Acaba sen refl oldun mu ne durumdasın

Ben ilkinde klomen kullandığım ay hamile kalmıştım esime de keciboynuzu yaptım ne olur olmaz diye 31 yaşta doğurdum ve aşırı olmasada kiloluyum ve bekarken aylarca adetim gecikirdi pcos sebebiyle adaçayı içerdim her ay zayıflayınca daha düzene girerdi. İkinciyi istiyorum inşallah geçen ay klomen kullandim 4 yumurta gelişti çatladı. Kimyasal oldu. Bu ay bisey yapmayacağım beslenmeye dikkat ediyorum birde eşime kürü tekrar denicem inşallah bu ay olur. Kilom aşağı yukari aynı ilk hamileligimle. İlkinde stresim yoktu şimdi yaştan biraz aceleciyim inşallah isteyen herkesin olur sağlıklı hayırlı evlatları

Merhaba çok üzüldüm canm niye oluyo bu kimyasallar bu kadar çok anlayamadım iki çocuğum var daha öncesinde hiç yaşamadım böyle şeyler. Bu ay yine çatlatma iğnesi oldum dün. Gecikmeli olarak gelebilir canm bekle bakalım biraz. Tarih olarak yazayım

15 ekimde kanamam başladı kimyasalın. 24 ekimde bitti. Tekrar 22 kasımda regl oldum.

Benimde 28ekğmde başladı kimyasal kanaması 4 kasımda bitti. 27 Kasım regl tarihimdi olmadım 7 gün geçti kan verdim bugün oda negatif çıktı hiç anlam veremedim . En azından senin iki tane var canım Allah bağışlasın benim 2 kimyasalım var genetiğe kan verdim araştırıyoruz nedenini

Sağol canm Allah razı olsun. Hayırlısı Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Canm ben bi senedir pcos oldugumu ögrendm ve 2.hamileligim icin tam 1 yıl ugrastm kilo verdm neler yaptysam olmadı en son bir ay once kendme maydanoz kürü yaptm sabahları aç karnına maydanoz limon su akşamda zencefil limon karıstırıp içtim 6 gün böyle oldu sonra adetm düzene girdi şükürler olsn hamile oldgumu öğrendmrabbim isteyen herkese nasip etsin sanada inşallah :)

52 kiloyla pcos teşhisi koyuldu. Şuan 55 kiloyum. 3 senedir evliyim. Gelen de yok giden de
Hayırlısı diyorum artık, herkes için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…