Tek düşmanı kilo maalesef. Gerçi zayıf olupta pcos olanda var bilmiyorum sizinki nasıl ama. Benm kilo verince değerlerim düzelmişti. Şuan yine kilo alıyormPolikistik over olup hamile kalan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz neler yaptınız çok yoruldum artık
Kilo verince hamilelik oldu mu pekiTek düşmanı kilo maalesef. Gerçi zayıf olupta pcos olanda var bilmiyorum sizinki nasıl ama. Benm kilo verince değerlerim düzelmişti. Şuan yine kilo alıyorm
Ovulasyon testi kullanmıştım doğal yolla gebe kaldım kilo çok etken sağlıklı beslenip ovulasyon testi ile yumurtlamani takip edebilirsinPolikistik over olup hamile kalan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz neler yaptınız çok yoruldum artık
Geçen ay çatlatma iğnesiyle gebe kaldım ama kimyasal oldu maalesefKilo verince hamilelik oldu mu peki
Biraz kilo verimi olursa etkili sanırım değil miOvulasyon testi kullanmıştım doğal yolla gebe kaldım kilo çok etken sağlıklı beslenip ovulasyon testi ile yumurtlamani takip edebilirsin
Allah'ım isteyen herkeze bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallahGeçen ay çatlatma iğnesiyle gebe kaldım ama kimyasal oldu maalesef
Canım merhaba geçen ay bende çatlatma iğnesi kullanmıştım hamile kalmıştım hatta o süreçte bi soruda konuşmuştuk sizinle. Sonrasında bende kimyasal yaşadım. 28 elimde kanamayla düşük yaptım ama kasım ayı reglim sökülemedi, gebelikte yol. Acaba sen refl oldun mu ne durumdasınGeçen ay çatlatma iğnesiyle gebe kaldım ama kimyasal oldu maalesef
Ben ilkinde klomen kullandığım ay hamile kalmıştım esime de keciboynuzu yaptım ne olur olmaz diye 31 yaşta doğurdum ve aşırı olmasada kiloluyum ve bekarken aylarca adetim gecikirdi pcos sebebiyle adaçayı içerdim her ay zayıflayınca daha düzene girerdi. İkinciyi istiyorum inşallah geçen ay klomen kullandim 4 yumurta gelişti çatladı. Kimyasal oldu. Bu ay bisey yapmayacağım beslenmeye dikkat ediyorum birde eşime kürü tekrar denicem inşallah bu ay olur. Kilom aşağı yukari aynı ilk hamileligimle. İlkinde stresim yoktu şimdi yaştan biraz aceleciyim inşallah isteyen herkesin olur sağlıklı hayırlı evlatlarıPolikistik over olup hamile kalan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz neler yaptınız çok yoruldum artık
Merhaba çok üzüldüm canm niye oluyo bu kimyasallar bu kadar çok anlayamadım iki çocuğum var daha öncesinde hiç yaşamadım böyle şeyler. Bu ay yine çatlatma iğnesi oldum dün. Gecikmeli olarak gelebilir canm bekle bakalım biraz. Tarih olarak yazayımCanım merhaba geçen ay bende çatlatma iğnesi kullanmıştım hamile kalmıştım hatta o süreçte bi soruda konuşmuştuk sizinle. Sonrasında bende kimyasal yaşadım. 28 elimde kanamayla düşük yaptım ama kasım ayı reglim sökülemedi, gebelikte yol. Acaba sen refl oldun mu ne durumdasın
Benimde 28ekğmde başladı kimyasal kanaması 4 kasımda bitti. 27 Kasım regl tarihimdi olmadım 7 gün geçti kan verdim bugün oda negatif çıktı hiç anlam veremedim . En azından senin iki tane var canım Allah bağışlasınMerhaba çok üzüldüm canm niye oluyo bu kimyasallar bu kadar çok anlayamadım iki çocuğum var daha öncesinde hiç yaşamadım böyle şeyler. Bu ay yine çatlatma iğnesi oldum dün. Gecikmeli olarak gelebilir canm bekle bakalım biraz. Tarih olarak yazayım
15 ekimde kanamam başladı kimyasalın. 24 ekimde bitti. Tekrar 22 kasımda regl oldum.
Sağol canm Allah razı olsun. Hayırlısı Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallahBenimde 28ekğmde başladı kimyasal kanaması 4 kasımda bitti. 27 Kasım regl tarihimdi olmadım 7 gün geçti kan verdim bugün oda negatif çıktı hiç anlam veremedim . En azından senin iki tane var canım Allah bağışlasınbenim 2 kimyasalım var genetiğe kan verdim araştırıyoruz nedenini
Amin canımSağol canm Allah razı olsun. Hayırlısı Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Canm ben bi senedir pcos oldugumu ögrendm ve 2.hamileligim icin tam 1 yıl ugrastm kilo verdm neler yaptysam olmadı en son bir ay once kendme maydanoz kürü yaptm sabahları aç karnına maydanoz limon su akşamda zencefil limon karıstırıp içtim 6 gün böyle oldu sonra adetm düzene girdi şükürler olsn hamile oldgumu öğrendmrabbim isteyen herkese nasip etsin sanada inşallah :)Polikistik over olup hamile kalan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz neler yaptınız çok yoruldum artık
pkos olduğumu öğrendim doktor kilo ver dedi. O ay 8 kilo verdim diğer ay hamile olduğumu öğrendim.Polikistik over olup hamile kalan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz neler yaptınız çok yoruldum artık
Aa ne güzel bana da nasip olur inşallahpkos olduğumu öğrendim doktor kilo ver dedi. O ay 8 kilo verdim diğer ay hamile olduğumu öğrendim.
Kalbini ferah tut bide inofolic combi kullandım ben o ayAa ne güzel bana da nasip olur inşallah