Polikistik over

Esma2424

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
299
390
23
25
Benimde polikistik overim var 2 milimlik ve bir kere düşük yaptım daha öncede hormonlarıma baktırdım normal dedi doktor ama bir türlü zayıflayamıyorum ama aşırda yemiyorum 5 kilo falan olduğumu düşünüyor en son kilo vermeye çalıştığımda 3 kilo anca verdim şuan 65 kilıyum ve 162 boyum var düşükten sonra doktor bekikeceksin diye bir şey demedi bizde devam ediyoruz sorum şu dün ilişkiye girdik ne Zaman çatlar 24 de adet olamam gerekiyor bakalım olacam mı inşallah olmaz yaşım 23 3 aydır deniyorduk oldu ama düştü 5 haftalıkken sizce hamile kalabilirim miyim bir daha çok istiyorum 1 sendedir istiyorum şuan beklemediyim ne olur dua edin kulun kula duası kabul oluyormuş yoksa tedavi görecek herhalde has burda 1 ay kadarda ocean diye bir folik asit içtim yeşil kutu daha ne yapabilirim akıl verin ne olur

Düşük yapmak normal bir şey. Sürekli tekrarlaması anormal. Folik asit kullanmaya devam edin. 3 aydır deniyormuşsunuz zaten tedavi için çok erken. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Canım kilo takıntın olmasın bende aynı boy ve aynı kilodayım.. Rabbime bol bol dua et bende sen gibi isteyenlerdenim ki sen bir kere o duyguyu tatmissin vücudun kabul etmiş ve hamile kalmışsın..bende henüz o bile olmadı bir senedir korunmasız ilişki olmasına rağmen..2 aydir da tedavi görüyorum.. rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah

Senin yerinde olsam ilk önce kilo veririm öyle hamile kalırım. Yaşın genç hamilelikten sonra da kilo kalacak. Kilo herşeyin sorunu

Canım bendede pko vardı seni çok iyi anlıyorum çocuk düşünüyoduk çok şükür rabbim aratmadan nasip etti İnofolic combi kullandım 2. Ayımda hamile kaldım inşallah sanada nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…