- 10 Aralık 2021
- 132
- 94
- 48
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım bende bu ay pko olduğumu öğrendim. bizde bebiş istiyoruz. benim fsh 5 lh 25 prolaktin 31 çıktı. benim bildiğim kadarıyla fsh ve lh oranı 2,5 üzeri pkoya giriyor senin de o yüzden öyle çıkmış olmalı. doktorum prolaktin seviyesinin çok az yüksek olduğunu söyledi o yüzden dostinex 0.5 mg 2 tb kullandım. aynı zamanda folik asit için pko olduğundan ötürü inofolic combi önerdi onu da kullanmaya başladım. araştırdığım kadarıyla birçok insan memnun kalmış. bu sonuçlarla toplamda 9 ay deneyin olmazsa eşinden sperm örneği alırız dedi şuan 4. ayı bitirdik henüz :) yani demem o ki imkansız diye bir şey yoktur öncelikle gönlünü ferah tutmalısın :) aynı zamanda yumurtlama günlerini takip edebilmen için ovulasyon kiti öneririm :)Merhaba ben pko luyum 28 yaşındayım evliyim
Bugün doktora gittim . 4 aylık evliyim bebiş düşünüyoruz. Korunmuyoruz. Sonuçlarım bu şekilde banada yardım edin ne yapmam lazımmm hamile kalmam imkansız mı
Fsh: 4,6
Tsh: 1,87
Lh: 19,3
Estradiol: 114
Prolaktin :22,40
Merhaba cvbınız için teşekkür ediyorum çok. bende sonuç için gittim bugün. Doktor sol yumurtalıkta 2 cm kist var dedi. Regl olduğunda kist temizlenecek die söyledi.selam canım bende bu ay pko olduğumu öğrendim. bizde bebiş istiyoruz. benim fsh 5 lh 25 prolaktin 31 çıktı. benim bildiğim kadarıyla fsh ve lh oranı 2,5 üzeri pkoya giriyor senin de o yüzden öyle çıkmış olmalı. doktorum prolaktin seviyesinin çok az yüksek olduğunu söyledi o yüzden dostinex 0.5 mg 2 tb kullandım. aynı zamanda folik asit için pko olduğundan ötürü inofolic combi önerdi onu da kullanmaya başladım. araştırdığım kadarıyla birçok insan memnun kalmış. bu sonuçlarla toplamda 9 ay deneyin olmazsa eşinden sperm örneği alırız dedi şuan 4. ayı bitirdik henüz :) yani demem o ki imkansız diye bir şey yoktur öncelikle gönlünü ferah tutmalısın :) aynı zamanda yumurtlama günlerini takip edebilmen için ovulasyon kiti öneririm :)
Öncelikle kistiniz çok büyük olmadığı için doktorunuz sıkıntı yapmamış olmalı. Bu tarz ilaçlar destekleyici ürün oldukları için yardımcı olabilir demiştir. Canınızı sıkacak bir şey değil bence. Gönlünüzü ferah tutup denemeye devam etmelisinizMerhaba cvbınız için teşekkür ediyorum çok. bende sonuç için gittim bugün. Doktor sol yumurtalıkta 2 cm kist var dedi. Regl olduğunda kist temizlenecek die söyledi.
Birde vitamin hapı verdi. İsmi MAXİPER . Bu ilaç hem regl düzenlicek hemde hamile kalmana yardımci olacak dedi. Benim anlamadığım böyle bir vitamin hapı işe yaratacak mı anlamadım .
Birde soğan kürünü denemeyi düşünüyorum
Sizce ne yapmalıyım
Ben soğan kürü yaptığımdan beri ilk defa bu kadar uzun süre regl olmadım. Bence hiç o soğanlara falan girmeyin doktor ne verdiyse onu kullanın. Soğanın hormonları düzenlemesine dair hiçbi çalışma yok.Merhaba cvbınız için teşekkür ediyorum çok. bende sonuç için gittim bugün. Doktor sol yumurtalıkta 2 cm kist var dedi. Regl olduğunda kist temizlenecek die söyledi.
Birde vitamin hapı verdi. İsmi MAXİPER . Bu ilaç hem regl düzenlicek hemde hamile kalmana yardımci olacak dedi. Benim anlamadığım böyle bir vitamin hapı işe yaratacak mı anlamadım .
Birde soğan kürünü denemeyi düşünüyorum
Sizce ne yapmalıyım