How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Polikistik over

duygu0734

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
3
1
1
24
15 yasındayım ve polikistik overim tüylenmem çok fazla değil ama bu durumdan gerçekten aşırı rahatsız oluyorum kendimden iğreniyorum resmen napabilirim göbeğimde biraz fazlalar doktora gittim tüylenmen fazla değil kilonda yok endişelenecek bi durum yok felan dedi hormonlarıma baktı bunlarda normal dedi elleacnelle diye bi hap yazdı yeni tüy çıkarmasını engeller adetinide düzene sokar dedi göbeğimde tüylerden nasıl kurtulabilirim :(

15 yasındayım ve polikistik overim tüylenmem çok fazla değil ama bu durumdan gerçekten aşırı rahatsız oluyorum kendimden iğreniyorum resmen napabilirim göbeğimde biraz fazlalar doktora gittim tüylenmen fazla değil kilonda yok endişelenecek bi durum yok felan dedi hormonlarıma baktı bunlarda normal dedi elleacnelle diye bi hap yazdı yeni tüy çıkarmasını engeller adetinide düzene sokar dedi göbeğimde tüylerden nasıl kurtulabilirim :KK43:
Canım henüz çok küçüksün bendede aynı rahatsızlık var sen beni görsen kıl yumağına döndüm bi anda. Ben farklı bi ilaç kullanıyorum. İlacı en az 6 ay kullanmalısın diye biliyorum doktorun ne dediyse doğrudur. İlac hormonları dengeler 18 yaşına gelincede lazerle bitirirsin tüyleri sıkma canını

Canım henüz çok küçüksün bendede aynı rahatsızlık var sen beni görsen kıl yumağına döndüm bi anda. Ben farklı bi ilaç kullanıyorum. İlacı en az 6 ay kullanmalısın diye biliyorum doktorun ne dediyse doğrudur. İlac hormonları dengeler 18 yaşına gelincede lazerle bitirirsin tüyleri sıkma
Canım henüz çok küçüksün bendede aynı rahatsızlık var sen beni görsen kıl yumağına döndüm bi anda. Ben farklı bi ilaç kullanıyorum. İlacı en az 6 ay kullanmalısın diye biliyorum doktorun ne dediyse doğrudur. İlac hormonları dengeler 18 yaşına gelincede lazerle bitirirsin tüyleri sıkma canını
Geçer mi peki bu hastalık :((

Geçer tabiki İlacını düzenli kullan tam olarak geçmesede hormonlarını dengeler. Bukadar kafaya takma yaşında çok küçükmüş

Geçer tabiki İlacını düzenli kullan tam olarak geçmesede hormonlarını dengeler. Bukadar kafaya takma yaşında çok küçükm
Geçer tabiki İlacını düzenli kullan tam olarak geçmesede hormonlarını dengeler. Bukadar kafaya takma yaşında çok küçükmüş
Teşekkürler gerçekten morelim düzeldi biraz 😊❤️

15 yasındayım ve polikistik overim tüylenmem çok fazla değil ama bu durumdan gerçekten aşırı rahatsız oluyorum kendimden iğreniyorum resmen napabilirim göbeğimde biraz fazlalar doktora gittim tüylenmen fazla değil kilonda yok endişelenecek bi durum yok felan dedi hormonlarıma baktı bunlarda normal dedi elleacnelle diye bi hap yazdı yeni tüy çıkarmasını engeller adetinide düzene sokar dedi göbeğimde tüylerden nasıl kurtulabilirim :KK43:
Öncelikle kafana takma, hiçbir şey psikolojinden önemli değil.
Daha yaşın küçük, bu seveple kontrolü eline alıp sağlık bir hayat düzeni kurabilirsin,
Sağşıklı beslen, spor yap, kilonu kontrol altına al.
Ayrıca paket gıda, şeker mümkünse tüketme.
Bir diğer zehirde şeker.

Back