Polikistik over

Nese vatan

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
20
5
6
33
Kızlar merhaba 1.5 yıldır 2.bebegi deniyoruz polikistik over olduğumu ögrendim doktorum pro women diofermon verdi 2 aydır kullanıyorum Bi gelişme yok yumurtlıklarım çatlamıyor doktor 1 ay daha ilç tedavisi verdi olmasa iğneyle baslıycaz sizde benim gibi sorun yasayan varmı nasıl çözüm buldunuz

Polikistik over için prof.ibrahim Saraçoğlu nun soğan kürü var denediniz mi ?ben ilk gebeligimde polikistik över oldugunu bilmiyordum gebelik düşünmeden bı ay önce soğan kürü yaptım ilk ay gebe kaldım malesef düşük oldu soğan kürünun faydası olduğunu düşünüyorum.yine deneyecem

Hayır denemedim 1 ay daha ilaçlarımı kullanıp birazda kiloma dikkat edip olmazsa eger bende baslıycaz ona galiba polikistik over olanlar hamile kalana düşük yapma riski daha yüksek

Hayır denemedim 1 ay daha ilaçlarımı kullanıp birazda kiloma dikkat edip olmazsa eger bende baslıycaz ona galiba polikistik over olanlar hamile kalana düşük yapma riski daha yüksek
Kilo gerçekten etkiliyor Dr. Düşükle polikistik arasında bı ilişki yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…