Merhaba 25 yaşındayım ve polikistik over sendromuna sahibim. Yüzümde ve vücudumda tüylenmem, aşırı saç dökülmem, çene ve kalça bölgesinde sivilcelenmelerim var. Normalde 6-7 gün süren adetlerim son bir yıldır çok çok azalarak 1-3 güne düştü ve miktarı çok azaldı afedersiniz bütün regl dönemi için genellikle bir bazen iki ped yeterli geliyor. Adetimin ikinci günü kanamam bitmiş haldeyken endometrium kalınlığı 12 mm idi. Doktorum erken menopozdan şüphelendi fakat genetik test sonucum temiz çıktı. Fakat bu azalmanın sebebini bilemediğini söyledi. Farklı doktorlara gittim ve tedavisiz hamile kalamayacağımı uzun süreceğini özellikle erken rahim kanseri sebebiyle olabildiğince erken gebe kalmam gerektiğini söylediler. Ayrıca bir doktor FSH degerin çok düşük bir yerde bir sıkıntı var belli dedi. Değerlerimi aşağıya yazıyorum. Sizlerin de düşüncelerini merak ediyorum. Bu azalmalarin sebebi ne olabilir? Tedavisiz hamile kalamaz mıyım? Rahim kanseri olur muyum, kanser adayı mıyım? Erken gebe kalmam mı gerekir? Gebe kalma sürecim çok uzar mı hangi tedavilere başlamam gerekir? Şimdiden çok teşekkür ederim.