Polikistik Over

Ponciksi

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.133
3.301
133
Kızlar merhaba polikistik over operasyonu geçiren var mı ? Süreciniz nasıl geçti bilgi verir misiniz?

Giderek artan adet gecikmesiyle doktora gidip öğrendim pko olduğumu bir süredir çocuk düşündüğümü söylediğim için de klomen tedavisine başladım 6 ay kullandım ama yok olmadı

Giderek artan adet gecikmesiyle doktora gidip öğrendim pko olduğumu bir süredir çocuk düşündüğümü söylediğim için de klomen tedavisine başladım 6 ay kullandım ama yok olmadı
gecmıs olsun canm olur zamanı gelmemıs demekkı

Aynen canım durumlar bir düzelsin ülkede bakalım düşeceğiz başka çözümlerin peşine nasip artık ☺
aynn canm bende 4 aydır bıldım pco oldugumu malesef ama ılac fln vermedı cok buyuk sorun yok dedı 2 ay sonra gel dedı belli bu sıra gidemedm bende ovu testıne basladm bu ay

Kaç aydır gebelik düşündüğüne bağlı ilaç vermeleri en az bir sene korunmasız deneyip hamile kalmamış olman gerekiyor ilaç tedavisi yapmaları için

aynn canm bende 4 aydır bıldım pco oldugumu malesef ama ılac fln vermedı cok buyuk sorun yok dedı 2 ay sonra gel dedı belli bu sıra gidemedm bende ovu testıne basladm bu ay
Kaç aydır gebelik düşündüğüne bağlı ilaç vermeleri en az bir sene korunmasız deneyip hamile kalmamış olman gerekiyor ilaç tedavisi yapmaları için

canm 1.5 oldu kadın dogum benı tup bebege gönderdı rahım fılmı ıcın onlarda baktı soru felan sordu 2 ay sonra gel kendılıgınden oluyo bazen dedı her sey normal sadeece pco gorunumu var dedı kadn dogumda ınsulın dırencı ıcın glıfor bıde folıdoce verdı onları kullanıyorum vırus bıtse gıdıcem yıne olmazsa bu ayda

benım adetlerimde düzenli acaba yumurtlamıyormuyum dedım test aldım pik oldugu zamanı yakaladım adetim 30 gunde bir olur tam 16 gun pik gördum değerlendirdim bakalım nolcak

Anladım canım Allahım hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende de pko var adetlerim düzensiz 8 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor bugün tedaviye başladım klomen günde 3 doz kullanicam bakalım hayırlısı inşallah herkes için

Kizlar merhaba ben pkoyum adetlerm bazen bazen 50 gunde gelr 2 ay once klomene Bsladim virus girince araya ara verdim tedaviye. Bugun 36 gunum hala regli olmadim 2 gun once kanda baktirdim 0.300 cikti sizce yukseleblrmi bu deger sag kasikta asiri agrim var gogus hassasiyeti var bunlar adet oncesyle ayni belrti aslinda 3 gundur boyleym olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…