Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmıs olsun canm olur zamanı gelmemıs demekkıGiderek artan adet gecikmesiyle doktora gidip öğrendim pko olduğumu bir süredir çocuk düşündüğümü söylediğim için de klomen tedavisine başladım 6 ay kullandım ama yok olmadı
Aynen canım durumlar bir düzelsin ülkede bakalım düşeceğiz başka çözümlerin peşine nasip artıkgecmıs olsun canm olur zamanı gelmemıs demekkı
aynn canm bende 4 aydır bıldım pco oldugumu malesef ama ılac fln vermedı cok buyuk sorun yok dedı 2 ay sonra gel dedı belli bu sıra gidemedm bende ovu testıne basladm bu ayAynen canım durumlar bir düzelsin ülkede bakalım düşeceğiz başka çözümlerin peşine nasip artık ☺![]()
Kaç aydır gebelik düşündüğüne bağlı ilaç vermeleri en az bir sene korunmasız deneyip hamile kalmamış olman gerekiyor ilaç tedavisi yapmaları içinaynn canm bende 4 aydır bıldım pco oldugumu malesef ama ılac fln vermedı cok buyuk sorun yok dedı 2 ay sonra gel dedı belli bu sıra gidemedm bende ovu testıne basladm bu ay
canm 1.5 oldu kadın dogum benı tup bebege gönderdı rahım fılmı ıcın onlarda baktı soru felan sordu 2 ay sonra gel kendılıgınden oluyo bazen dedı her sey normal sadeece pco gorunumu var dedı kadn dogumda ınsulın dırencı ıcın glıfor bıde folıdoce verdı onları kullanıyorum vırus bıtse gıdıcem yıne olmazsa bu aydaKaç aydır gebelik düşündüğüne bağlı ilaç vermeleri en az bir sene korunmasız deneyip hamile kalmamış olman gerekiyor ilaç tedavisi yapmaları için
benım adetlerimde düzenli acaba yumurtlamıyormuyum dedım test aldım pik oldugu zamanı yakaladım adetim 30 gunde bir olur tam 16 gun pik gördum değerlendirdim bakalım nolcakKaç aydır gebelik düşündüğüne bağlı ilaç vermeleri en az bir sene korunmasız deneyip hamile kalmamış olman gerekiyor ilaç tedavisi yapmaları için
amin canımAnladım canım Allahım hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım tez zamanda kucağın dolarBende de pko var adetlerim düzensiz 8 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor bugün tedaviye başladım klomen günde 3 doz kullanicam bakalım hayırlısı inşallah herkes için