• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over

MAdes

Sabret zor günlerin sabrı güzel günlerin ANAHTARI
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
3.440
1.452
133
31
Arkadaşlar ben bugün doktora gittim adet düzensizliği için polikistik over var yumurtaları zayıflatıyor dedi kisti olupta hamile kalan var mı nasıl Bi yol izlediniz

Arkadaşlar ben bugün doktora gittim adet düzensizliği için polikistik over var yumurtaları zayıflatıyor dedi kisti olupta hamile kalan var mı nasıl Bi yol izlediniz
Canım merhaba bende polikistik over hastasıyım. 15 aylık evliyim 10 aydır bebek için uğraşıyorum. İlk 7 ay inofolic combi+glifor kullandım hamile kalamadım adetimde düzene binmedi sonra klomen+ duphaston tedavisine geçtim klomeni yumurta oluşsun diye verdi doktor duphastonuda bebek olmazsa eğer adetimi düzenlesin bebek olursada tutunmasını sağlasın diye verdi 2 ay kullandım gene gebe kalamadım. 3. Aya geçtiğimde gene klomen duphaston kullandım ayriyetten ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım çünkü yumurta oluşuyordu ama çatlamıyordu çok şükür şuan 4 haftalık hamileyim umudunu yitirme sakın pes etme :)

Canım merhaba bende polikistik over hastasıyım. 15 aylık evliyim 10 aydır bebek için uğraşıyorum. İlk 7 ay inofolic combi+glifor kullandım hamile kalamadım adetimde düzene binmedi sonra klomen+ duphaston tedavisine geçtim klomeni yumurta oluşsun diye verdi doktor duphastonuda bebek olmazsa eğer adetimi düzenlesin bebek olursada tutunmasını sağlasın diye verdi 2 ay kullandım gene gebe kalamadım. 3. Aya geçtiğimde gene klomen duphaston kullandım ayriyetten ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım çünkü yumurta oluşuyordu ama çatlamıyordu çok şükür şuan 4 haftalık hamileyim umudunu yitirme sakın pes etme :)
İnş akalım hormon testi istedi onua göre Bi tedavi uygular galiba benim eşimde de varikosel ve erkek infertilesi var ikisi üst üste geldi

İnş akalım hormon testi istedi onua göre Bi tedavi uygular galiba benim eşimde de varikosel ve erkek infertilesi var ikisi üst üste geldi
Allah şifa versin canım benim en önemlisi moral unutma pozitif olmaya çalış olumsuz düşünme

Canım bende de var. 4 aylık evliyim henüz bebek yok . Öncelikle kilo varsa zayıflamaya çalış bende kilo yok doktorlar kendiliginden olur diyorlar bende 6 ay denicem olmazsa tedaviye baslicam
TSH insilin direnci de baktır ayrıca

Canım bende de var. 4 aylık evliyim henüz bebek yok . Öncelikle kilo varsa zayıflamaya çalış bende kilo yok doktorlar kendiliginden olur diyorlar bende 6 ay denicem olmazsa tedaviye baslicam
TSH insilin direnci de baktır ayrıca
Evlendiğimde 48 dim şimdi 62 olmuşum 14 aylık evliyim bende daha önce hormonları düzgündü şimdi nasıl bilmiyorum haftaya öğreneceğim

Ben üç yıllık evliyim hala bi bebeğimiz yok her tedavi yontemini denedik neredeyse ama sonuçlar hala olumsuz, sanırım biraz zamana bırakacağım artık

Canım glifor insülin direnci için mi kullandin kilon var mıydı peki

Ben üç yıllık evliyim hala bi bebeğimiz yok her tedavi yontemini denedik neredeyse ama sonuçlar hala olumsuz, sanırım biraz zamana bırakacağım artık
Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese de bize de hayırlı çocuklar nasip eder inş 🤲

Bende de vardi. Folik asir ve dostinex kullandim kullandim ay hamile kaldim. Hatta doktorum ilk gebelik olamaz dedi kistin patlamış dis gebelik olabilir dedi suan 7 haftalik hamileyim

Bende de vardi. Folik asir ve dostinex kullandim kullandim ay hamile kaldim. Hatta doktorum ilk gebelik olamaz dedi kistin patlamış dis gebelik olabilir dedi suan 7 haftalik hamileyim
Ne güzel valla o ilaçları da doktorunuz önermişti değil mi

Bizimde mayısta 3 yıl olacak en baştan çocuk istedik olmadı adet olmamaya kilo almaya başladım doktora gittim pco dedi 19 yaşındaydım tedavi için çok erken dedi biraz aradan sonra 3 ay klomen+çatlatma iğnesi denedik olmadı rahim filmi çektirdim temiz çıkınca bıraktık tedaviyi geçen ay (filmin üstünden tam 1 sene geçti) adet olmadım tamda finaller var sınavlara gidip geliyorum stresten diye düşündüm finallerden sonra doktor bey bende pco var ondan adet olmadım sanırım yine dedim kan verdim okula gittim sonuç için bile gitmiycektim ertesi gün eşimin ısrarıyla gittim sonuç 72 hamilesin dedi ama adetim geçeli tam 15 olmuştu bir hafta sonra kanamayla 40 oldu derken düştü. Eğer adetim geçer geçmez gitseydim sonuç daha yüksek gelirdi büyük ihtimalle kimyasal hamilelik geçirdim ama bu da bir gelişme en azından hamile kalabiliyorum. Uzun oldu ama ben çok ağır pco ile hamile kalabildim birde o an hiç bebek yoktu aklımızda varsa yoksa vizeler finaller..😊

Merhaba hanimlar bendede pkos va bizde 4 yildir cocuk istiyoruz ama olmuyor. Kismet nasip

Normaldir benim 40in ustu idi cunku
Adetin 3. Günü yaptırdım testi
Tsh:5.01
Estradiol:41.32
Lh:5.66
Fsh:10.02
Prolaktin:12.30
Dehidroepiandrosteron sülfat :233.18
Total testesteron :32.80 çıkmış doktora gidemedim daha anlıyorsanız Bi baksanız

Back