Polikistik over...

Siyahgiyenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
400
206
33
İyi geceler herkese. Bekarım ve 24 yaşındayım. Adetim inanılmaz ağrılı oluyor kendimi bildim bileli aslında günü şaşmaz ama maksimum 3 4 gün sürüyor. sivilce problemim var ayrıca.Doktora gittim ultrasonla polikistik over olduğumu söyledi . Fakat gençsin bekarsın sana doğum kontrol hapı vermek istemiyorum 1 gün bile adet görüyorsan, insanlar aylarca göremiyor öyle veriyorum dedi. Üstünde durmadığı için ben de ilgilenmemiştim pek. Sonra tıp okuyan arkadaşımdan bu hastalığn ömür boyu geçmediğini ve kısırlığa sebep olduğunu duydum araştırınca da çok korktum ve üzüldüm. Beni bilenler biraz aydınlatabilir mi gebeliğin zor olduğu geçmeyem bir hastalık mı bu üstüne düşmeli miyim yeni bir doktora gidip. Eğer çözülebilen birşeyse evlenmeden önce tedavi olmak istiyorum

Pco bir hastalık değil sendromdur doğuştan böyleyiz ve hep bizimle değişmeyen göz rengi gibi Kısırlığa sebep olmaz sadece hastalığın etkilerinde eğer kendimize dikkat etmezsek tedaviyle çocuk durumu olabilir. Sağlıklı besleneceksiniz zayıf ve hayatınızda sporunuz muhakkak olacak. Şeker ve karbonhidrattan da uzak durun korkmayın Rutin senelik kontrollerinize hormonlarınıza baktırın regli oluyorsanız daha hafif geçiriyorsunuz demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…