- 12 Kasım 2017
- 51
- 8
- 6
- 26
- Konu Sahibi Mutlukuslar
-
Peki bu bebek olmasına engel mi eşimdede bir sorun yokMerhabalar, ben de pcos hastasıyım. Dostinex prolaktin yüksekliği için kullanılıyor ve kısa sürede prolaktin düzeyinizi düşürüyor. Pcos un neden olduğu sorunlardan biri de prolaktin yüksekliği. Pcos ciddi bir rahatsızlık olmamakla birlikte geçen bir durum yada hastalık değil. Doğuştan gelen ve hayatımız boyu bizimle olacak bir durum. Dr size pcos teşhisi koydu mu? Birkaç olgunun birlikte değerlendirilmesi ile koyuluyor, fah lh oranı, overlerin görüntüsü, diğer hormon değerleri, insülin direnci vb.
Pcos direk kısırlık nedeni değil ama genel olarak gebeliği zorlaştırdığı söyleniyor. Pcos olup doğal yollarla gebe kalan çok kadın var ama benim tüp bebek mesela. Eşimin tüm sonuçları normaldi ve bende pcos dışında bir problem yoktu. Eşiniz sperm ve hormon tahlili yaptırdı mı? Siz tahlillernizi muayenenizi oldunuz mu? Fazla kilonuz varsa, sadece kilo vermek bile pcos belirtilerini azaltmada etkili.Peki bu bebek olmasına engel mi eşimdede bir sorun yok
Tahlil yaptırdık bi sorun yok elimde bende kilo verdim ama olmadı halaPcos direk kısırlık nedeni değil ama genel olarak gebeliği zorlaştırdığı söyleniyor. Pcos olup doğal yollarla gebe kalan çok kadın var ama benim tüp bebek mesela. Eşimin tüm sonuçları normaldi ve bende pcos dışında bir problem yoktu. Eşiniz sperm ve hormon tahlili yaptırdı mı? Siz tahlillernizi muayenenizi oldunuz mu? Fazla kilonuz varsa, sadece kilo vermek bile pcos belirtilerini azaltmada etkili.
mrblar. bendede kilo ve adet düzensizliği var.kilo vermemde çok zorlaştı. 2 seneye yakındır çocuğumuzda olmuyor.şimdi gidip önce kontrol olucam polikistik over varmı diye sonra gerekirse tedaviye başlayıp bir an önce çocuk sahibi olmak istiyorum.Tahlil yaptırdık bi sorun yok elimde bende kilo verdim ama olmadı hala
Belirtileri nelerKızlar bu pko doktordan doktora değişen bir şey mi ben de bütün belirtileri var 1 tel doktor hariç hepsi sende pko yok diyorlar
Merhaba, bende pcosluyum 26 yaşındayım ce yaza düğünüm var. Fsh : 6,52 lh:31 prolaktin:18 e2: 40 insülin:28 sizce pcosum normalden biraz fazla mı? Teşekkürler şimdiden..Merhabalar, ben de pcos hastasıyım. Dostinex prolaktin yüksekliği için kullanılıyor ve kısa sürede prolaktin düzeyinizi düşürüyor. Pcos un neden olduğu sorunlardan biri de prolaktin yüksekliği. Pcos ciddi bir rahatsızlık olmamakla birlikte geçen bir durum yada hastalık değil. Doğuştan gelen ve hayatımız boyu bizimle olacak bir durum. Dr size pcos teşhisi koydu mu? Birkaç olgunun birlikte değerlendirilmesi ile koyuluyor, fah lh oranı, overlerin görüntüsü, diğer hormon değerleri, insülin direnci vb.
En belirgin saç dökülmesi kilo alma yüksek kolestrol sivilcelerim dkh sonra azaldı baya bir de yumurtaliklarim agriyorduBelirtileri neler
Kistler görünür evetPolikistik over ultrasonda görünür mü peki
Benim kaşıklarım agriyorduAğrı oluyor mu normal zamanda bu pko da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?