Polikistik over

Mutlukuslar

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
51
8
6
26
Ben polikistik over hastasıyım iki ay dostineks kullandım adetim düzene girdi saatini bile şaşmıyor geçmişmidir acaba polikistik over onun için mi düzene girmiştir

Merhabalar, ben de pcos hastasıyım. Dostinex prolaktin yüksekliği için kullanılıyor ve kısa sürede prolaktin düzeyinizi düşürüyor. Pcos un neden olduğu sorunlardan biri de prolaktin yüksekliği. Pcos ciddi bir rahatsızlık olmamakla birlikte geçen bir durum yada hastalık değil. Doğuştan gelen ve hayatımız boyu bizimle olacak bir durum. Dr size pcos teşhisi koydu mu? Birkaç olgunun birlikte değerlendirilmesi ile koyuluyor, fah lh oranı, overlerin görüntüsü, diğer hormon değerleri, insülin direnci vb.

Merhabalar, ben de pcos hastasıyım. Dostinex prolaktin yüksekliği için kullanılıyor ve kısa sürede prolaktin düzeyinizi düşürüyor. Pcos un neden olduğu sorunlardan biri de prolaktin yüksekliği. Pcos ciddi bir rahatsızlık olmamakla birlikte geçen bir durum yada hastalık değil. Doğuştan gelen ve hayatımız boyu bizimle olacak bir durum. Dr size pcos teşhisi koydu mu? Birkaç olgunun birlikte değerlendirilmesi ile koyuluyor, fah lh oranı, overlerin görüntüsü, diğer hormon değerleri, insülin direnci vb.
Peki bu bebek olmasına engel mi eşimdede bir sorun yok

Peki bu bebek olmasına engel mi eşimdede bir sorun yok
Pcos direk kısırlık nedeni değil ama genel olarak gebeliği zorlaştırdığı söyleniyor. Pcos olup doğal yollarla gebe kalan çok kadın var ama benim tüp bebek mesela. Eşimin tüm sonuçları normaldi ve bende pcos dışında bir problem yoktu. Eşiniz sperm ve hormon tahlili yaptırdı mı? Siz tahlillernizi muayenenizi oldunuz mu? Fazla kilonuz varsa, sadece kilo vermek bile pcos belirtilerini azaltmada etkili.

Pcos direk kısırlık nedeni değil ama genel olarak gebeliği zorlaştırdığı söyleniyor. Pcos olup doğal yollarla gebe kalan çok kadın var ama benim tüp bebek mesela. Eşimin tüm sonuçları normaldi ve bende pcos dışında bir problem yoktu. Eşiniz sperm ve hormon tahlili yaptırdı mı? Siz tahlillernizi muayenenizi oldunuz mu? Fazla kilonuz varsa, sadece kilo vermek bile pcos belirtilerini azaltmada etkili.
Tahlil yaptırdık bi sorun yok elimde bende kilo verdim ama olmadı hala

Tahlil yaptırdık bi sorun yok elimde bende kilo verdim ama olmadı hala
mrblar. bendede kilo ve adet düzensizliği var.kilo vermemde çok zorlaştı. 2 seneye yakındır çocuğumuzda olmuyor.şimdi gidip önce kontrol olucam polikistik over varmı diye sonra gerekirse tedaviye başlayıp bir an önce çocuk sahibi olmak istiyorum.

Kızlar bu pko doktordan doktora değişen bir şey mi ben de bütün belirtileri var 1 tel doktor hariç hepsi sende pko yok diyorlar

Merhaba, bende pcosluyum 26 yaşındayım ce yaza düğünüm var. Fsh : 6,52 lh:31 prolaktin:18 e2: 40 insülin:28 sizce pcosum normalden biraz fazla mı? Teşekkürler şimdiden..

Bende pkoluyum insulin direncimde vardi yeni kan verdim düşmüş normale dönmüş direnc ama kist var işte

Back