• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over

Mutlukuslar

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
51
8
6
26
ben polikistik över hastasıyım tedaviye başlamama çok az bir süre kaldı belirli tahliller için kan vermem gerekiyor onu bekliyorum yaklaşık 80kiloyum ve 1.60boyundayım tedavi sonucundaçocuğum olmayacak kadar aşırı kilom mu var çok endişeleniyorum yardımcı olurmusunuz

Bende polikistik over hastasiydim ama hamileligime engel bir hastalik olmadi bu birde ben.bitkisel tedavide uygulamistim sarcoglunun sogan kurunu M Mutlukuslar

Internette ibrahim saracoglunun sitesi var orada var. Birebir harfiyen uyup uygulamistim uyguladim ay hamile.kaldim tesadufte olabilir siz.mutlaka doktorunuzu ihmal etmeyin.ama insallah faydasini gorurusuzn.

ben polikistik över hastasıyım tedaviye başlamama çok az bir süre kaldı belirli tahliller için kan vermem gerekiyor onu bekliyorum yaklaşık 80kiloyum ve 1.60boyundayım tedavi sonucundaçocuğum olmayacak kadar aşırı kilom mu var çok endişeleniyorum yardımcı olurmusunuz

kilom fazla mi diye dusunmek yerine bir an once zayiflamaya baslasan?? cunku bilinem birseydir doktorlar nekadar zayifsan okadar iyi diyor bu konuda..

Zayıflamam mümkün olsa sormazdım zaten yargılamadan önce düşünürseniz sizin önyargılarınıza gerek kalmazdı

ah insanlar.. hosunuza gitmeyen seyler yazildiginda nasil da tepki veriyorsunuz degil mi.. olur canim zayıflama deseydim benden iyisi yok mu?
hangi insanin kilo vermesi mümkün olmayablrki..
kendimi bildim bileli pkoyum.. insulin direncim ust sınırın 2 katindan fazla.. ve boyle olmaz diyip zayiflamaya karar verdim iki ayda 10 kg da verdim totalde..
kilo vermeni imkansız kilan sey nedir??

bende 44 kg yum 158 boyum ama kilo ile degil korkma

Back