Polıkıstık over

Ecepkos

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
51
12
18
35
Mrb kızlar pkos olupta gebe kalanlarınız varmı varsa nasıl kaldınız ıstanbulda hangı dr gıttınız yardımcı olursanız sevınırım lutfennnn

Canum ben pkoyum her etkisini yaşadım.. benımde cocugum olmadı ve ben şifayı soğan küründe buldum.. şiddetle tavsiye ediyorum

Mrb kızlar pkos olupta gebe kalanlarınız varmı varsa nasıl kaldınız ıstanbulda hangı dr gıttınız yardımcı olursanız sevınırım lutfennnn
Canım ben pkoluyum ve hamileyim. İzmirde devlet hastanesine gidiyorum. Klomen tedavisi ile hamile kaldım. Darısı sana inşallah canım

Cnm ben sogan kurunu 2 ay
Canum ben pkoyum her etkisini yaşadım.. benımde cocugum olmadı ve ben şifayı soğan küründe buldum.. şiddetle tavsiye ediyorum
Cnm ben aogan kurunu 2 ay kullandim felaket temizlwdi beni bu ay kullanmadim ins sonuc alirik yaaa sen nasil kullandin peki gebemisin

Amin cnm aminnn ins kucahina almak nasip olur snninde ben catlatma igne
Canım ben pkoluyum ve hamileyim. İzmirde devlet hastanesine gidiyorum. Klomen tedavisi ile hamile kaldım. Darısı sana inşallah canım
Si kullandim olmadi klomenlw 2 defa ozlde asilama oldum turmadi 2 aydir sogan kuru yapiyorum ins sonuc alirim

Cnm ben sogan kurunu 2 ay

Cnm ben aogan kurunu 2 ay kullandim felaket temizlwdi beni bu ay kullanmadim ins sonuc alirik yaaa sen nasil kullandin peki gebemisin
Bende adet btince 2 gün sonra başladım. 15 gün kullandım canım. Şuan hamileyim. İnşallah seninde hayırlı haberlerini alırız

Rabbikb
Bende adet btince 2 gün sonra başladım. 15 gün kullandım canım. Şuan hamileyim. İnşallah seninde hayırlı haberlerini alırız[ rabbim kucagina almayida nasiobeder ins ersag bitkisel ilacla gebe kalanda varmis bilmiyoruk alsammi kulalnsam mi die kararsiz kaldim

Ersag bitkisel urunlerle gebe kalanalar varmis acaba faydasini gorurmuyum 2 ay sogan kuru kullandim bu ay kullanmadim fena tertemis yapti gebelik yok henuz acaba bitkisel ilac alim mi erkekte sperm degerini yukseltip kadindaysa yumurtaligi hizlandiriyomus his gerci esimin ve benim bole sikintimiz yok pkos var iste kararsizizm bilmiyorum yaaa :((((

Bergama devlet hastanesi canım. Doktorum çok ilgili değil ama tecrübeli ve rahatlatıcı biri. Hüseyin bey buralardaysan sende bi dene istersen
teşekkürler cevap için. ben bayraklıdayım bergama uzak kalıyor

Back