polikistik over yardımm

Kızlar diane 35 kullanmaya devam ediyorum kutu bittiği gibi ertesi gün regl oldum 7 gün ara verdim tekrar başladım iyiye gidiyor gibime geliyor ama başka bir doktora daha mı gitsem acaba daha mı çok kafa karıştırır kararsızım 3.kutu bitmeden gel dedi yani ağustosun sonuna doğru gitmem gerek ama bir an önce çocuk sahibi olmak istiyorum doğum kontrol kullanıyorum ve çok sinir bozucu bir tedavi oldu bu bana cocuk isterken doğum kontrol hapı kullanmak nedir ya direk tüp bebeğe geçsem daha mı mantıklı olur sizce çünkü yıpratıcı bir süreç oluyor bu süreç benim için eskiden ilişkiden sonra umudum olurdu şimdi oda yok 3 ay geçmiyor yani 2.kutunun yarısına geldim ama bitmeyecek gibi geliyor hayatımda da çok fazla değişiklik yaptım sağlıklı ve dengeli besleniyorum meyve sebze yemezdim artık yiyorum hormon dengelemek için aslan pençesi çayı falan içtim ne kadar etkisi olur bilmiyorum şimdi Civan perçemi alıcam bakalım ne kadar doğru görücez Allah herkese sabır versin cidden zor bir hastalık tedaviside yok aktarlardan çıkamaz oldum insallah fayda eden birşey olur da Burda sizlerle de paylaşırım

Benimde her iki over çevresi bir sürü kist var tam bir pcos hastasıyım yeni evliyim ve yeni öğrendim tedavi baslayamadan daha korunmayı bıraktık kendiliginden hamile kaldım cok şükür inşallah ta büyür bebisim suan cok yeni ve küçük haftası. Insulin direncimde var ama onda da ilac kullanamadim tam diaformin baslayacaklardi baslayamadi dr hamilelik duyunca. Umutsuzluga kapılmak yok yani Allah ol deyince oluyor

23 yaşındayım bnde 1 çocugum var 1 düşük yaptım haziranda yumurtalık tembelliği varmış şimdi öyle bişey nasıl oluyor bnm çocuğum oldu

Kızlaaarr benim 1 çocugum var 2 buçuk yaşında ve 1 düşük yaptım haziranda yumurtalık tembelliği varmış bende böyle bir şey yaşayan oldum çocugu olupda tembelliği olan ayrıca adetim şaşmıyor

Macun kullanan oldum aranızda çok duyuyorum denemek istiyorum bnde instgrm sayfası ovülasyontakip gebe kalan çok fazla kişi var

Kızlar diane 35 kullanıyorum ilk kutu bittiği gibi regl oldum 7 gün ara verdim 2.kutu bu gün biticek ama 9 gündür hapı kullanmama rağmen kanamam var bildiğiniz regl kanaması kutu bitmeden başladı normal mi bu gün başlaması lazımdı ama kutunun. Yarısında tekrar kanamam başladı ve devam edicek gibi doktora gitmeliyim normalmidir

Yani 2 aydır regl olmuyorduk pko olduğumu öğrendim okuduysanız biliyorsunuz zaten diane 35 kullanıyorum 1.kutu bitti regl oldum iyi güzel 11 gün sonr hapa devam ederken tekrar regl oldum ee şimdi kutu bitiyo Bi 7 gün daha olursam deliricem olsa dert olmasa dert ama kutu bitmeden başlaması beni korkuttu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen

ben 5-6 kilo aldıktan sonra cıktı ortaya ve cok fazla tatlı d

Merhaba bende pko hastasiyim 12 yasimda adet olmaya basladim ama.o.zaman beri hep duzensizdi suan 24 yasindayim cok ugrastim 1 senede 2 kere adet oluyordum oda ilaclarla kistim.vardi doktorum eritti , yumurta tembelligim var insülin direncim.var ve dün kürtaj oldum 3 aylik hamileydim beklemedigim anda oldu macun kullandim ovulosyon testleri yaptim ugrastim ama umudunu asla kaybetme ❣

Merhaba kızlar evliyim 26yasindayim 2 çocuğuma hamileyim bendede polikistik over ve adet duzensizligim vardi. Hic de kilo problemim olmadi. Ama ne zaman herbalife ürünlerini kullanmaya basladm adetim duzeni girdi ve birden hamile kaldm. 2.sindede böyle oldu lutfen bana instagram H herbalgizemmm diye ulaşın sormak istediginiz sorular icin yardimci olurum severek

32 yasinda ve 17 yasindan beri pko su olan biri olarak kisaca ozetleyeyim. Saglikli yumurtalar folikul dedigimiz bir yapi icinde olusur. Pkolu hastalarda folikul gelisip yumurta haline gelemez ve gelisemeyen yumurtalar kucuk kist yapilara donuserek yumurtaliklarda salkım üzüme benzeyen goruntu olustururlar. Ultrasonda gorunen bu bulgunun yanisira hormonlarda da bulgulara rastlanir. Fsh/ lh hormonlari oranlarinin 3/1 oranini gecmemesi gerekir. Genelde pko hastalarindan lh hormonu fshin 3 katindan fazladir. Hormon testleri adetin 3. Gunu yapilmalidir saglikli sonuc icin.
Pko tedavisi olmayan bir sendromdur. Ancak geriletmesi mumkundur. Fazla kilonuz varsa bu kilolardan kurtulmalisiniz. Kilonuz yoksa da saglikli beslenme ve duzenli spor hayatiniza girmeli. Stres duzensiz uyku sigara gibi etmenler de hastaligin ilerlemesine yol acar. Pko hastalari kesinlikle hayatindan şeker glutenli icecek ve yiyecekleri cikarmalidir.
Soyle soyliyim, bebek icin bir cabam oldugundan beri 4 kilo verdim kilolu degildim ama seker gluten bunlari kestim. Protein ve sebze agirlikli beslenmeye gectim, sigarayi azalttim baya ve o ay 80 gundur olmayan reglim bu duzene gectikten 2 hafta sonra geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…