Merhabalar 1.5 yıldır evliyim 8 aydır bebek istiyoruz adet düzensizliği yaşadığım için birazda cahillikle ovulasyon dönemi falan beklemeden sürekli çocuk denedik ve tabiki olmadı Dr polikistik over var biraz kilo ver doğal yoldan hamile kalırsın demişti bir engel yok demişti dienille kullan dedi gönderdi ama ben bebek istediğim için o hapı düzensiz kullandım kullandığım sürede de adet gördüm bıraktım tekrar kesildi adetim. İki aydır adet görmüyordum on gün önce Tarlusal aldım bir güzel söküldü adetim aşırı da yoğun kanamalı ağrılı yaşadım bitti şimdi ovulasyon dönemini bekliyorum. Şimdi sorum şu döllenmeyen yumurta adet olamadigim için içerde kiste dönüştü ya bu tarlusalin söktüğü şey bu kiste dönüşen yumurtalar mi yoksa onunla alakası yok mu merak ediyorum. Tarihi takip ediyorum 20 gün sonra tekrar Tarlusal kullanicam adet olmak için böylelikle düzene sokarım Tarlusal da ne gebeliğe ne de vücuda zararı olan bir hap. Bitkisel bir ilacmis. Yani kistler böylelikle yok olur mu merak ettim teşekkür ederim