• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over ve soğan suyu

nclysf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
24
0
36
Nevşehir
slm kızlarr polikistikover hastalığım var ve bebek istiyoruz. kilo artışı fazlasıyla var. doktor kontrolünde metformine başladım ve 1 haftada 1,5 kilo verdim.acaba metformin ile zayıflayan var mı ve kaç kilo verdiniz acabaaa.ayrıca bu soğan kürü muhabbeti var. deneyen var mı aranızda.hangi gün ne kadar içiyorsunuz.

bende de pko var denildi ve yaklaşık 2 yadır adet göremiyorum soğan suyuna bende başlayacağım eğer yaparsam size dönerim:44:

Kesinlikle kilo vermede cok yardımcı bi ilac .. Suan emziriyorum kullanamıyrum emzirme bittiginde tekrar kullanacagım

kızlar bu soğan suyunu nasıl yapıyoruz kabuğu ilemi kaynatıcaz ince kabuğu soyun diyo sitede ben bütün kabuğu soyup içini kaynatıyodm meğer öyle yanlışmış bilen varsa lütfen yardım etsin

Canım bendede var polikistik over sendromu hem doktora gidip tedavi oluyorum hemde soğan kürünü uyguluyorum bende işe yaradı ben su kaynatıp bardağa sıcak suyu koyuyorum sonra içine soğan atıyorum ve Sumak koyuyorum ılıyana kadar bekliyorum günde 1 bardak içiyorum. Doktorum bana cyclo prognova verdi sadece 1 ay kullandım başka ilaç kullanmadım soğan kürü ile adetimi sağlıyorum ve soğan kürü sayesinde çocuk tedavilerine başladım klomen 50 gr kullanıyorum 5 gün kullancam Bence bir an önce başlaaa ben çok faydasını gördüm inşallah sanada faydalı olur

slm kızlarr polikistikover hastalığım var ve bebek istiyoruz. kilo artışı fazlasıyla var. doktor kontrolünde metformine başladım ve 1 haftada 1,5 kilo verdim.acaba metformin ile zayıflayan var mı ve kaç kilo verdiniz acabaaa.ayrıca bu soğan kürü muhabbeti var. deneyen var mı aranızda.hangi gün ne kadar içiyorsunuz.

ben 6 yıldır kullanıyorum ama veremedim

Back