M mervee1996 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2014 212 24 28 3 Mart 2015 Konu Sahibi mervee1996 #1 Off off hem şekerim cikti hem de polikistik overim var ve tiroitlerimde calismiyo napcam ben bnm asla bebeğim olmaz kendimi eksik hissedym
Off off hem şekerim cikti hem de polikistik overim var ve tiroitlerimde calismiyo napcam ben bnm asla bebeğim olmaz kendimi eksik hissedym
K Kelebek_10 ..... Kayıtlı Üye 27 Aralık 2014 1.495 774 36 3 Mart 2015 Konu Sahibi mervee1996 #2 mervee1996 .!.: Off off hem şekerim cikti hem de polikistik overim var ve tiroitlerimde calismiyo napcam ben bnm asla bebeğim olmaz kendimi eksik hissedym Genişletmek için tıkla... neden böyle ümitsizliğe kapılıyorsun canım Rabbim zamanı gelince nasip eder inşşlh bol bol dua et kendini bırakma
mervee1996 .!.: Off off hem şekerim cikti hem de polikistik overim var ve tiroitlerimde calismiyo napcam ben bnm asla bebeğim olmaz kendimi eksik hissedym Genişletmek için tıkla... neden böyle ümitsizliğe kapılıyorsun canım Rabbim zamanı gelince nasip eder inşşlh bol bol dua et kendini bırakma
M mervee1996 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2014 212 24 28 3 Mart 2015 Konu Sahibi mervee1996 #3 ilk heyecan .!.: neden böyle ümitsizliğe kapılıyorsun canım Rabbim zamanı gelince nasip eder inşşlh bol bol dua et kendini bırakma Genişletmek için tıkla... Öyle ama napcam ben bilen yokmu buna bilgi veren çok piskolojm bzk
ilk heyecan .!.: neden böyle ümitsizliğe kapılıyorsun canım Rabbim zamanı gelince nasip eder inşşlh bol bol dua et kendini bırakma Genişletmek için tıkla... Öyle ama napcam ben bilen yokmu buna bilgi veren çok piskolojm bzk
P panikmiyim Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 250 2 20 Kasım 2015 Konu Sahibi mervee1996 #4 Benimde polikistik overim var sekerim sinirda troitlerim az calisiyo yurt disinda yasiyorum Allahima bin sukur cocuklarim oldu dr um bile nasil oldugunu anlamadi ama umidini kesme Allahtan dua et seninde olur ins
Benimde polikistik overim var sekerim sinirda troitlerim az calisiyo yurt disinda yasiyorum Allahima bin sukur cocuklarim oldu dr um bile nasil oldugunu anlamadi ama umidini kesme Allahtan dua et seninde olur ins