Valla yeni degil kac senedir çekiyorumBendede pco var, saclarim 3 senedir Cok dökülüyor bir caresini bulamadim hala durduramadim inceliyor acilmalar var önde Cok belirginlesdi. Sizde daha yeni baslamis. Bütün hormon ve vitaminlerim iyi cikdi simdide aileden gelen genetik diyorlar. Sizin ailenizde varmi baba anne, Dede mesela ondanda olabilirmis. Bir care bulamadim bende Cok üzgünüm. Bende Cok korkuyorum.
benimde tutam dokuluor ama acılma yok bende sebamed aldım bakalım fayda edecekmibiyoblas sampuanini denedinizmi? Ben almanyadayim sampuani hemen bulamam. Cok seyler denedim bir türlü gecmedi. Sampuanda fayda etmez.
Benimde yasmjn icerken basladi. O yuzden hormonal degildir diyor doktorlar. Hos zaten ondan once yani yasmine baslamadan once sac dokebilecek hormonlarda problemim yoktu ama yinede bu hastalik sebep oluyor gibi geliyor bana. Ya da bu hastalikla birlikte stres eklenince tetikliyor bilmiyorum. Sac tellerimde incelme yok aksine daha da kalinlasti saclarim baya ince telliydi benim eskiden suan kalin ama dökülüyor iste. Sizin kilomuz falan nasil? Bu hastalikta kilo onemliymis yaBenim dahada kötü duruyor bence sizde daha pek birsey belli degil. Dogum kontrol hapini alirken dökülme basladi zaten. Bir care yok bulamadim. Sizde incelme varmi sac tellerinizde?
Valla vichy bioxin tto thermal dermoskin tresan dogal sabunlar bebek sampuanlari hepsini denedim faydasi olmadi. Daha da vardir ama isimlerini unuttum :) ama bioblas cok eskiden kullanmistim dokulmem sorunum olmadigi zamanlarda sonra bidaha denemedim. Siz memnun mu kaldınız?Canım benim de dökülmemesi dönem.donem çok oluyor. Biyoblas şampuan bana çok iyi geliyormuş her markette var nerdeyse.
Bu arada pko hastasıyım Yasmin kullanıyorum ama dökülmesi hayatımdaki yaşadığım depresif dönemlerle ilgili
Ben 8 yıldır donem.donem.her dökülme.sorunum olduğunda kullanmaya başladım. 1 kutu kullanıp bıraktım ve çok.memnum.kaldim. 2-3 yıkama.sonrasi dökülme.duruyor ama ben şampuan birltirene kadar kullandım.hep.Valla vichy bioxin tto thermal dermoskin tresan dogal sabunlar bebek sampuanlari hepsini denedim faydasi olmadi. Daha da vardir ama isimlerini unuttum :) ama bioblas cok eskiden kullanmistim dokulmem sorunum olmadigi zamanlarda sonra bidaha denemedim. Siz memnun mu kaldınız?
Deneyeyim belki faydasi olur. Cok dökülüyor ya bunca zaman nasil kel kalmadim hayret ediyorum. Yeni saclar çıkıyor ama uzadikca uclar azaliyor cilizlasiyor. Suan priorin iciyorum. Arti olarak cinko b12 folik asit falan alıyorum. Yok hala ayni. Psikolojim bozuldu yemin ederim. Dahiliyeye gideyim diyorum çünkü kadin dogum cildiye falan belirli seyler üzerinde duruyor belki dahiliye farkli testler yaparBen 8 yıldır donem.donem.her dökülme.sorunum olduğunda kullanmaya başladım. 1 kutu kullanıp bıraktım ve çok.memnum.kaldim. 2-3 yıkama.sonrasi dökülme.duruyor ama ben şampuan birltirene kadar kullandım.hep.
Ya bende acilma yok diyordum prp uygulamasi icin bi bayana yazdim fotografimi attim evet acilma var baya dedi. Moralim bozulduCanim saclarin gayet iyi görunuyor diplerde acilma falan göremedim ben inanki stres daha cok döküyo.benim tavsiyem bitkisel sampuanlar kullan benim cok isime yariyor.
Onlar her zaman öyle der canim para kazanmak icin.inanki gayet iyi saclarinYa bende acilma yok diyordum prp uygulamasi icin bi bayana yazdim fotografimi attim evet acilma var baya dedi. Moralim bozuldu
Ama neden bu kadar dökülüyor ki. Boyle sey gibi dipler cikiyor dip taraflarim gür ama uclar azıcık boyle, seyrek.. tokayla baglasam kayar gider oyle ince kaldiOnlar her zaman öyle der canim para kazanmak icin.inanki gayet iyi saclarin
Malesef bulamadim. Pco kaynakli degilmis egzama yüzünden dökülme oluyormuş ama egzamaya cozum bulamadımBir care bulabildin mi bende cok kotu durumdayım