polikistik over ve profolmix women?

aysenurkabaoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
4
1
26
merhaba, 1 yıllık evliyim. 3 gün önce randevu alıp doktora gitmistim ve polikistik over oldugumu ögrendim ve tabi daha önce özel hastanelere gitmistim böyle bir seyden bahsetmediler ama 3 gün önce devlet hastanesine gitmistim orda söylediler ve profolmix women diye bi ilac önerdi doktor internette arastırdım pek bi bilgiye rastlamadım sizlerden birileri belki daha önce kullanmıstır herhangi bi yan etkileri vs var mı acaba bunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bende polikistik over var hormon ilacı veriyolar ama pek tedavi ettiği söylenemez yani zararı yok bunların dr öyle söylemişti sadece adet düzensizliği ve kilo vs yapıyor

Merhaba bu bahsettiğiniz inositol içerikli bir takviye pcos tedavisinde sıklıkla adet düzensizliği ve yumurtlama için veriliyor bende bu tarz da baya bir takviye kullandım faydalı oluyorlar gebe kalabilmek için sizin hormon testlerinize ve ultrasona bakıldı mi neye göre polikistik over denildi ?

kist oluşmuş karnımda muayene ettiginde söyledi doktor ama o doktora gitmeden önce de ben 2 farklı doktora görünmüstüm zaten hic öyle bir seyden bahsetmediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…