Polikistik over ve klomen

Selam kızlar bende bir hafta önce pkos olduğumu öğrendim. Hormonlarımda güzel adetim de düzenli. Şok oldum kızlar. Siz neler yapıyorsun hangi takviyeleri kullanıyorsunuz

Arkadaşlar güncelleme benim iğnenin etkisi 5-6 gün sürdü çok kısa değil mi kiminin 10 12 gün sürmüş . 7 ve 8. Gün testler negatif çıktı böyle çok dikkatli bakarsan hayali çizgiyi ben anca görüyorum oda belki ben kuruntu yaptığım içindir

Selam kızlar bende bir hafta önce pkos olduğumu öğrendim. Hormonlarımda güzel adetim de düzenli. Şok oldum kızlar. Siz neler yapıyorsun hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Bende senin gibiyim hiçbişey kullanmıyorum sadece ilaç ve iğne tedavisi aldım bu ay bir de şeker ilacı verdi doktor . Herşeyim düzenli ama yumurtalarım büyümüyormuş

Bende senin gibiyim hiçbişey kullanmıyorum sadece ilaç ve iğne tedavisi aldım bu ay bir de şeker ilacı verdi doktor . Herşeyim düzenli ama yumurtalarım büyümüyormuş
Bana doktor ladyfert diye bir takviye verdi. İçinde vitamin çeşitleri hayıt tohumu inositol falan var. Yanında da c vitamini d vitamini falan verdi. Zayıfla kesinlikle dedi bu arada boyum 1.60 kilom 70 di. Obezlik de söz konusu değildi yani. Bilmiyorum sadece ilaçla olur mu. Doktor 3 ay böyle deneyelim dedi. Olmazsa çatlatma falan yapacakmışız. Azimle 10 günde 65 e düştüm. Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah 1 sene oldu gebelik olmadı

Bana glifor yazdı şeker ilacı olarak ben senden daha kiloluyum ama ben zayıfkende vardı bu hastalık bence sadece kısmet işi böyle olupta kendiliğinden çocuğu olan bile var . Allah hepimize nasip etsin . Benimde tedavide 1. Ayım hiç ümidim yok ama ben hep ağrı çekerdim doktorun verdiği ilaçla ilk defa bu ay adet günüme kadar ağrı çekmedim hep yumurtalarımdan dolayı ağrım olurdu

Ben kendim diyetisyen kontörlünde vitamin ilaçları aldım eczaneden kullanıyorum sende kullan doktor yazdıysa umarım Allah gönlüne göre verir nasip eder üzülme

Yavaş yavaş azalıyor etkisi idrar testinde sizin gibi çıkması normal idrar testleri beta hcgyi belli bi orandan sonra algılıyor gibi

bakın 9. Gün testim böyle çok silik çıktı üzerindeki camı çıkardım öyle çektim testin dışından belli olmuyor bende dışını söküp çektim . İğne etkisi mi bana mı çizgi var geliyor yoksa gerçekten var mı anlayamıyorum

Merhaba umarım görüp cevap veren çıkar 5 Ekim adet günümdü. 4 ekimde doktora gittim iğneden sonra 12. Gün kan tahlili yaptı sonuç negatif çıktı ama bugün adetimin 2. Günü ben hala adet olmadım . Akıntım var hep adet oldum sanıyorum adet günümden bi kaç gün önce kasık ve bel ağrısı yaşadım adet belirtisi gibi ama şuan herhangi bi şiddetli ağrım yok . Benim gibi böyle olan var mı ? . Birde doktor alttan muayene yaptı kist falan yok yumurtam da çatlamış yani gecikmesi kistten olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…