- 25 Aralık 2016
- 289
- 171
- 23
- 31
- Konu Sahibi Ali ve alina
-
Canim sogan kuru bide incir kuru denedim mi .Bende pkoluyum dktor klomen verdi 4 ay tedavi gordum duz3nli adet oluyorum. Bu ay kntrole gitmem gerek doktor tutmazsa asilama demisti bakalim. Ha birde 41 tane hurmaya meryem süresi okutuyorum insallah tutar rabbim izin veririse
Sagan kürünü denemk istiyorum aslında ama tadı yada kokusunu sevmedigim.icin biraz tereddut ediyorum. Bir yandan da istiyorsan yapmalısın diyor ne yapcam bilmiyorum.Canim sogan kuru bide incir kuru denedim mi .
Bak sadece sunu diyim adi sogan sadece ne tadinda ne kokusunda hic bisey yok. Tadi zaten emin ol sanki sekerli su gibi kokusuda iliyinca iciyorsun asla kokusu yok Allahin sifasi olsun ne diyelim bende yapiyorum simdi bakalim 8 gun oldu iceli. Dene bence zarari yok canim sonuctaSagan kürünü denemk istiyorum aslında ama tadı yada kokusunu sevmedigim.icin biraz tereddut ediyorum. Bir yandan da istiyorsan yapmalısın diyor ne yapcam bilmiyorum.
Sagol canım deniycem bunu allahım şifa versin tüm bebek isteyenlere insallah.Bak sadece sunu diyim adi sogan sadece ne tadinda ne kokusunda hic bisey yok. Tadi zaten emin ol sanki sekerli su gibi kokusuda iliyinca iciyorsun asla kokusu yok Allahin sifasi olsun ne diyelim bende yapiyorum simdi bakalim 8 gun oldu iceli. Dene bence zarari yok canim sonucta
Kizlar herkese merhaba 25 yasinda 2 yillik evliyim bu surecte bir bos gebelik birde kimyasal gebelik olmak uzere iki dusugum var. Gecen ay kontrole gittigimde solda 3.5mm kist vardi yasmin kullandim o gecti derken sagda kist cikmis onu ogrendim. Doktorum pko dedi klomen verecekti halbuki kist olmasaydi. Bugun adetimin son gunu ilac degil de kur yapmak istyrm yasayanlar barsa sogan kuru yada herhangi bisey paylasalim burda diger arkadaslarada dert ortagi olalim . bir cok insan bu konudan muzdarip ne yazik ki
Gecmis olsun oncelikle bende 1.5yillik evliyim bende de pko var ama doktorun dediginin disina cikmamak lazim kilo bu iste cok etkili bende diyet yapiyorum ve sogan kuru yapiyorum malesef yapacak biseyimiz yok.ama pko olupta cocuk sahibi olan cok insan var biraz da nasip isi galiba elimizden geleni yapip Allaha birakcazArkadaşlar bizde şubatta kadın doğum uzmanina çocuk isteği için gittik bu arada 1.5yıllık evliyim ben 29 eşim 34 yaşında doktorum pko teşhisi koydu ve kilo vermeden çocuk sahibi olamayacagimizi söyledi maalesef şuan diyete başladım eğer kilo veremezsem tüp bebeğe baslicakmis birde bazı arkadaşlar pkolu olup şekeri dengeleyici bir ilaç kullaniyorlarmis aynı zamanda zayiflamayada yardimciymis bana Dr vermedi acaba ben de kullansam sıkıntı olur mu yada bu illetten kurtulmanın başka yolu yok mu
Doktorunuz kimBende pko var bir türlü gebelik olmuyordu kilom vardı verdim olmadı 8 kez klomen kullandım olmadı vitamin eksikliğim vardı takviye aldım bir de bi tedavi uyguladı iki yılda 4 kez gebelik oldu üçünü kan pıhtılaşmasından kaybettim 4. De her gün kan sulandırıcı iğne kullandım kızım doğdu sizde gebelik oluyor anladığım kadarıyla Demir-d vitamini-b12 vitaminine baktırın Ve genetik pıhtılaşma testleri yaptırın ben Yok yere üç kez kaybettim
Ben soğan kürünü denedim ama maalesef benim midemi agrittigi için bırakmak zorunda kaldım şimdi bana maydanozlu süt buharina otur diyolar sizce etki eder mi kiGecmis olsun oncelikle bende 1.5yillik evliyim bende de pko var ama doktorun dediginin disina cikmamak lazim kilo bu iste cok etkili bende diyet yapiyorum ve sogan kuru yapiyorum malesef yapacak biseyimiz yok.ama pko olupta cocuk sahibi olan cok insan var biraz da nasip isi galiba elimizden geleni yapip Allaha birakcaz
Canim gecmis olsun oncelikle arastirdigima gore o da cok ise yariyormus. Memnun olan oneren bir cok kisi var. Denemekten zarar gelmez ama bence eger kilo sigara problemin varsa onu birak zayifla birde bir tatli kasigi bala bir cay kasigi corek otu serpip sabah ac karnina ye o da cok etkiliBen soğan kürünü denedim ama maalesef benim midemi agrittigi için bırakmak zorunda kaldım şimdi bana maydanozlu süt buharina otur diyolar sizce etki eder mi ki
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için umarım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip ederCanim gecmis olsun oncelikle arastirdigima gore o da cok ise yariyormus. Memnun olan oneren bir cok kisi var. Denemekten zarar gelmez ama bence eger kilo sigara problemin varsa onu birak zayifla birde bir tatli kasigi bala bir cay kasigi corek otu serpip sabah ac karnina ye o da cok etkili
Gecmis olsun canim doktorun polikistik over dediyse yani pko diyoruz ara kanama mide bulantisi dediklerini yapiyor .bendede var pko her ay hamileyim sanip yikiliyorum. Akdeniz anemisi icin bisey doyemem tedavini olmasi gerektigi gibi dvam ettir doktor kontrolu altinda baska bi ilac kullan gebelige engel olmayacak. Pko icinde sogan kuru yapiyoruz genel olarak ve hamile haberi veren bir cok arkadasim oldu bu ay icerisinde. Stresi birak incir kuru sogan kuru var dene bunlari sifa olur insallahKızlar merhaba ben 5 aylık evliyim ve fmf hastasıyım (ailevi akdeniz ateşi) kolşisin kullanıyordum fakat hücre bölünmesini yavaşlattığı düşüncesiyle evliliğimin 2.ayında ilacı kestim Diğer ay kahverengi kokulu bir adet kanamam oldu 2gün böyle diğer 2 gün normal kanamam oldu(ilaç kullanırken böyle bir sıkıntım yoktu) diğer ay olmam gereken günde kahve rengi lekelenmem oldu ve ertesi gün birşey yoktu doktora gittim polikistikover dedi diğer ay adet olduğumda 3.gün hormon testlerim normal ve ultrason da kistimin olmadığı görüldü. Üzerine 2.adetimi oldum. (Tedavi amaçlı antibiyotik fitil filan kullandım) bu ay son adetim bittikten sonra göğüs ağrılarım yeniden oldu şişliği inmedi kasık ağrılarım oluyor adetimin olmasına 14 gün var ama bugün çok çok az bir kahve rengi lekelenmem oldu adetimin üstünden 21.gün midem bulanıyor başım dönüyor. Başına böyle durum gelen var mı?hamilelik belirtisi için çok erken olduğunu düşünüyorum ama durum artık beni korkutuyor. Çünkü düzelmedim bir türlü
İlk defa duydum.maydonoz lu sütü. Benim ananem 7 sene cocugu olmamıs katran bugusuna oturmus ve hamile kalmis bana da hep sicak suya otur diyorlar ama senin dedigini ilk defa duydum.Ben soğan kürünü denedim ama maalesef benim midemi agrittigi için bırakmak zorunda kaldım şimdi bana maydanozlu süt buharina otur diyolar sizce etki eder mi ki
Gecmis olsun canim doktorun polikistik over dediyse yani pko diyoruz ara kanama mide bulantisi dediklerini yapiyor .bendede var pko her ay hamileyim sanip yikiliyorum. Akdeniz anemisi icin bisey doyemem tedavini olmasi gerektigi gibi dvam ettir doktor kontrolu altinda baska bi ilac kullan gebelige engel olmayacak. Pko icinde sogan kuru yapiyoruz genel olarak ve hamile haberi veren bir cok arkadasim oldu bu ay icerisinde. Stresi birak incir kuru sogan kuru var dene bunlari sifa olur insallah
Ya ben en son geçen ayın 6sında adet oldum ara ara belime ağrı giriyor tam adet oldum diyorum ama bişey yok geçen gün idrar testi yaptım maalesef negatif acaba bir hafta daha bekleyip öyle mi Dr görünsemGecmis olsun oncelikle bende 1.5yillik evliyim bende de pko var ama doktorun dediginin disina cikmamak lazim kilo bu iste cok etkili bende diyet yapiyorum ve sogan kuru yapiyorum malesef yapacak biseyimiz yok.ama pko olupta cocuk sahibi olan cok insan var biraz da nasip isi galiba elimizden geleni yapip Allaha birakcaz
Canim 28 gunu gecince git bence beklemenin anlami yok kist belasi var hepimizin basinda lanet olasica herseyi yapiyo varsada kucukken gorsun yoksada zaten stresten veya hava degisimi su bu herseyden gecikiyo insallah biseyin yoktur ama ne olursa olsun hersey icin erkenden gitmek iyisiYa ben en son geçen ayın 6sında adet oldum ara ara belime ağrı giriyor tam adet oldum diyorum ama bişey yok geçen gün idrar testi yaptım maalesef negatif acaba bir hafta daha bekleyip öyle mi Dr görünsem
Pko lanet olasica sey biktirdi beni bekleme canim en erkenden git doktora biktik gerci artik doktor doktor hastalik hastalik ooof ooffCanım bana 1 ay pko var dediler sonra ki 2.ayımda ki muayenelerimde sıkıntı yok yani pkom yok. Sadece az miktarda enfeksiyonum vardı onun için antibiyotik kullanmıştım. Enfeksiyonda yeni evli kadınlarda oluyor demişti doktorum. Hani pko olmadığı halde bu ay adetime 14 gün kala mercimek tanesi kadar kahve leke sebebi mide bulantısı olunca merak ettim bir gidip doktora baktırsam iyi olur belki de erken adet olacağımdır. Ya da yeniden pko mu var? Kafam karıştı aklım bulandı kurtulamadım gitti şu soruunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?