• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve kaybolan umutlar . kizlar gelin dertleselim

Ali ve alina

Gobuslerimiz bebissiz kalmasin ;))
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
289
171
23
31
Kizlar herkese merhaba 25 yasinda 2 yillik evliyim bu surecte bir bos gebelik birde kimyasal gebelik olmak uzere iki dusugum var. Gecen ay kontrole gittigimde solda 3.5mm kist vardi yasmin kullandim o gecti derken sagda kist cikmis onu ogrendim. Doktorum pko dedi klomen verecekti halbuki kist olmasaydi. Bugun adetimin son gunu ilac degil de kur yapmak istyrm yasayanlar barsa sogan kuru yada herhangi bisey paylasalim burda diger arkadaslarada dert ortagi olalim . bir cok insan bu konudan muzdarip ne yazik ki

bunlarla ilgili , ilgili bölümlerde zaten bir çok başlık var. polikistik overle alakalı, klomenle alakalı, soğan kürü ile alakalı vs...

Bende pko var bir türlü gebelik olmuyordu kilom vardı verdim olmadı 8 kez klomen kullandım olmadı vitamin eksikliğim vardı takviye aldım bir de bi tedavi uyguladı iki yılda 4 kez gebelik oldu üçünü kan pıhtılaşmasından kaybettim 4. De her gün kan sulandırıcı iğne kullandım kızım doğdu sizde gebelik oluyor anladığım kadarıyla Demir-d vitamini-b12 vitaminine baktırın Ve genetik pıhtılaşma testleri yaptırın ben Yok yere üç kez kaybettim

Bende pko var bir türlü gebelik olmuyordu kilom vardı verdim olmadı 8 kez klomen kullandım olmadı vitamin eksikliğim vardı takviye aldım bir de bi tedavi uyguladı iki yılda 4 kez gebelik oldu üçünü kan pıhtılaşmasından kaybettim 4. De her gün kan sulandırıcı iğne kullandım kızım doğdu sizde gebelik oluyor anladığım kadarıyla Demir-d vitamini-b12 vitaminine baktırın Ve genetik pıhtılaşma testleri yaptırın ben Yok yere üç kez kaybettim
Cok cok gecmis olsun. Uzucu olaylar bunlar. Ben kolay hamile kaldim ikisindede ancak iki aydir kist problemim var . ailede pijtilasma problemi var ama yasadigim yerde test yapmiyolar. Pihtilasma belirtileri varmidir acaba

Canım bende de polikistik over var.. 4 ay bebiş olmadı..şimdi soğan kürü uyguluyorum bugün 11. Gün.. 15 gün boyunca öğlen ve akşam yemeklerinden önce içilir. 1.5 subardağı kaynamış suya dış kabuğu soyulmuş 4e bölünmüş soğan koyulır kapağı kapatılır 5 dakika kaynatılır sonra süzülür ılıktan sıcağa içilir.her seferinde taze yapılır. Canım videolarıda var bak istersen.ben şimdilik bunu uyguluyorum inşallah şifa olur..inşallah bebişlerimize kavuşuruz.. soğan kürünün vesile olacağına inanıyorum çünkü içi temizliyor.. sonrada incir kürü düşünüyorum

Canım bende de polikistik over var.. 4 ay bebiş olmadı..şimdi soğan kürü uyguluyorum bugün 11. Gün.. 15 gün boyunca öğlen ve akşam yemeklerinden önce içilir. 1.5 subardağı kaynamış suya dış kabuğu soyulmuş 4e bölünmüş soğan koyulır kapağı kapatılır 5 dakika kaynatılır sonra süzülür ılıktan sıcağa içilir.her seferinde taze yapılır. Canım videolarıda var bak istersen.ben şimdilik bunu uyguluyorum inşallah şifa olur..inşallah bebişlerimize kavuşuruz.. soğan kürünün vesile olacağına inanıyorum çünkü içi temizliyor.. sonrada incir kürü düşünüyorum
Insallah canim bende basladim bugun ikinci gunum inaniyorum allahin izniyle bizde kavuscaz bebislerimize. Incir kuru nasil ne zaman yapiliyor acaba

benimde her iki tüpte kistler vardi. Doktor ameliyat dedi. Ameliyat gününe kadar ( yaklasik 15 gün) aynen bu kürü kullandim. 15 gün icinde 5 cm ve 4 cm olan kistlerim, 2 cm olmustu. Kesinlikle kullanin. Ben maalesef ameliyat icin biraz acele davrandim, tüplerim alindi :(

benimde her iki tüpte kistler vardi. Doktor ameliyat dedi. Ameliyat gününe kadar ( yaklasik 15 gün) aynen bu kürü kullandim. 15 gün icinde 5 cm ve 4 cm olan kistlerim, 2 cm olmustu. Kesinlikle kullanin. Ben maalesef ameliyat icin biraz acele davrandim, tüplerim alindi :KK43:
Yaaa gecmis olsun canim col uzuldum.. Cocugun varmi peki

Hayir yok :KK43:
Normal yolla hamile kalamam artik:KK43: belki tüp bebekle olur, ne dersiniz ?
Allah buyuktur ummadigimiz anda neler cikar karsimiza Rabbim derdi veriyo dermanida veriyo olur insallah Allah baska dert vermesin ne diyelim.. Hepimiz sikintisi dilegi bir evlat.. Bu kadar zor olacagi aklimin ucundan gecmezdi :KK43:

Canim senin sogan kuru bitti galiba varmi bi degisiklik .ben bi hafta oldu iciyorum ama bisey anlamadim ise yaramiyo givi

Canim senin sogan kuru bitti galiba varmi bi degisiklik .ben bi hafta oldu iciyorum ama bisey anlamadim ise yaramiyo givi
Canım benım bugün bitti.. akıntım arttı soğan suyu içerken özellikle 2.hafta akıntı çoğaldı.. ilk hafta bir değişiklik yoktu.. adetime 6 gün var bakalım inşallah hayırlı olur.. işe yaramıyor diye düşünme. Bak binlerce kişi soğan kürüyle şifa buldu. Biz neden bulayalım.içini ferah tut canım güzel düşün ve inan.. ve en önemlisi düzenli doğru bi şekilde uygula kürünü.. inşallah bebişlerimiz yoldadır :)

Canım benım bugün bitti.. akıntım arttı soğan suyu içerken özellikle 2.hafta akıntı çoğaldı.. ilk hafta bir değişiklik yoktu.. adetime 6 gün var bakalım inşallah hayırlı olur.. işe yaramıyor diye düşünme. Bak binlerce kişi soğan kürüyle şifa buldu. Biz neden bulayalım.içini ferah tut canım güzel düşün ve inan.. ve en önemlisi düzenli doğru bi şekilde uygula kürünü.. inşallah bebişlerimiz yoldadır :)
Ayy insallah gelsin artik sipalar gostercem onlara gunlerini. Hergun orasini burasini isirip isirip aglatcam yeminlerim var neler cekiyoruz bu danalarin yuzunden :KK46::KK46: benimde umarim artik degisiklikler baslar ikinci haftaya giriyorum Rabbim yardimcimiZ olsun . mart ayi bizede yarar belki hahahaha :KK31::halay:

Ayy insallah gelsin artik sipalar gostercem onlara gunlerini. Hergun orasini burasini isirip isirip aglatcam yeminlerim var neler cekiyoruz bu danalarin yuzunden :KK46::KK46: benimde umarim artik degisiklikler baslar ikinci haftaya giriyorum Rabbim yardimcimiZ olsun . mart ayi bizede yarar belki hahahaha :KK31::halay:
Mart ayı bizim ayımız olsun inşallah son 6 gün :KK200::dua::KK49: ben kafayı yedim hep internetteyim şu hamilelik belirtisi mi bu hamilelik belirtisimi diye araştırıp duruyorum ama sonıç adet belirtisine gidiyor :110:... şimdide gögüslerim hassaslaşmaya başladı ben heralde adet olacağım üzgünüm :KK43:

Bende pkoluyum dktor klomen verdi 4 ay tedavi gordum duz3nli adet oluyorum. Bu ay kntrole gitmem gerek doktor tutmazsa asilama demisti bakalim. Ha birde 41 tane hurmaya meryem süresi okutuyorum insallah tutar rabbim izin veririse

Mart ayı bizim ayımız olsun inşallah son 6 gün :KK200::dua::KK49: ben kafayı yedim hep internetteyim şu hamilelik belirtisi mi bu hamilelik belirtisimi diye araştırıp duruyorum ama sonıç adet belirtisine gidiyor :110:... şimdide gögüslerim hassaslaşmaya başladı ben heralde adet olacağım üzgünüm :KK43:
Hic belli olmaz uzulme canim ben ilk hamileligimde hic agrim biseyim olmadi sadece midem agriyodu arada geceye dogru o da olur diyodum ne karnim agirdi ne bisey oldu bekliyorum. 1 Hafta gecti adet olmadim hic de beklemiyodum bi test yapim dedim anaaa pozitif ne cigliklar attim evde dondum tansiyonum dusmustu sevincten ama 3 hafta sonra dustu.. Nasip isi bu belli olmaZ simdide 10 aydir bekle bekle yok. Nasipleri ne zamansa o zamansa gelecek sipalar napalim

Back