Polikistik Over ve İlaçlar

cumulonimbus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
132
84
98
Arkadaşlar merhaba,22 yaşındayım.Yaklaşık 4 sene öncesinde polikistik over teşhisi konuldu.Belirli aralıklarla adet düzensizliğim yüzünden diane 35 ve yasmin kullandım.
En son hormon tahlilimde prolaktinimin daha da yüksek çıkmasıyla endokrinolojiye sevk edildim. Mr çekimimde herhangibir adenom söz konusu değil.

Özellikle diyabet ilacına başladığımdan beri mide bulantısı,baş dönmesi ve iştahsızlık var.Şuan tatilde olduğu için doktoruma da ulaşamıyorum.Bana verilen ilaçlar Aldactone-a 25 mg(günde 2) ve Matofin 500 gr(günde 1 yarım tablet) daha önce bunları kullanan var mı acaba?

Ben de pkoluyum. Adetlerim duzenli ama testesteron hormonum yuksek benim de.bu yuzden aldactone 100 mg kullanmistim. Adet duzensizligi disinda bir yan etkisi olmamisti bende.

Ben de pkoluyum. Adetlerim duzenli ama testesteron hormonum yuksek benim de.bu yuzden aldactone 100 mg kullanmistim. Adet duzensizligi disinda bir yan etkisi olmamisti bende.

Geçmiş olsun sizede.Benim de adet düzensizliğim var ama pko kaynaklı. Aldactone'u nekadar süre boyunca kullandınız ?

Geçmiş olsun sizede.Benim de adet düzensizliğim var ama pko kaynaklı. Aldactone'u nekadar süre boyunca kullandınız ?
Ben 10 ay kullandim testesteron hormonum istedigimiz seviyeye gelmedigi icin biraktim dogum kontrol hapina gectim. Onu da su an baska sebeplerden kullanamiyorum. Size de cok gecmis olsun kisa zamanda duzelirsiniz umarim.

Back