Gebeliğe Hazırlık Polikistik over ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Turkuazkizz

Mucizemiz👶👪
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
486
668
53
Arkadaşlar merhaba. Ben 20 yaşında polikistik over hastasıyım tedaviyle hamile kalamadım. Adetim son 8-10 aydır düzenli aralık ayında kimyasal hamilelik geçirdim arada bir adet gördüm şu an adetime tam 1 hafta var. Adet olmadan 1 hafta önceden göğüs hassasiyetim olurdu kimyasalda da oldu ama şu an yok ara ara kasık bel ağrısı ve mide bulantım var hamile olabilir miyim acaba

Bende Pko hastasıyım. 4 aydır da gebelik düşünüyoruz. Bende de aynı durum var mide bulantısı dışında tabi. Kasık ve bel ağrım var ama hala adet olamadım,3 gün gecikti. Umarım Allah hayırlısıyla sana da bana da nasip eder.

Eğer kan verme durumun varsa hemen ver hamile misin öğrenmiş olursun aralık ayında ben 15 gün geçince verdim hamilelik beklemiyordum düzensizlik oluyor ya keşke başta kan verseymişim

Eğer kan verme durumun varsa hemen ver hamile misin öğrenmiş olursun aralık ayında ben 15 gün geçince verdim hamilelik beklemiyordum düzensizlik oluyor ya keşke başta kan verseymişim
Daha 3 gün ya heveslenmek istemiyorum. Tedaviden önce 15 gün bile geciktiği oluyordu. Artık gecikme olmuyordu ama bu ay yine hastalıktan mı acaba diye düşünmüyor değilim. Siz hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…