Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER VE HAMİLELİK!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NataLieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
437
523
33
35
merhaba kızlar ben iki senelik evliyim bebek düşünüyorum evlendiğimden beri eşimde sorun yok bende polikover var adet olamıyordum ilaçlarla oluyordum biraz kilo verdim şimdi normal açıkcası doktora gittim hepsi tedavi yerine zayıfla dedi bende soğan kürüne başladım ve Saraçoğlunun sitesinden polikover seti aldım içinde aslanpençesi civanperçemi ve çörekotu yağı var yanı sıra kuru incir tüketiyorum faydası olur ise buraya yazacağım benim gibi olup hamile kalan varmı varsa neler yaptınız

Ben ilk hamile kaldığımda 9 haftalıkken gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Aradan 40 gün geçti ve kontrole gittim. Doktor polikistikover var dedi. Şoka girdim daha önce böyle birşey hiç duymamıştım çünkü. İnternetten araştırdım biraz. İnanamadım. Bi müddet denedik olmadı. Bir karar aldık tatile çıktık. 4 ay çocuk düşünmedik. Bende ne ilaç kullandım ne tekrar doktora gittim. Olacak dedim. Rabbim isterse olur dedim. 4 ayın sonunda korunmayı bıraktığımız gibi hamile kaldım. Şimdi 17 haftalık hamileyim. Velhasıl herşey önce kafada bitiyor. O kadar çok kişi tanıyorum ki hiç bir problem olmadan stres yaptıkları için çocukları olmayan. Ve bir o kadar da problemleri olduğu halde ilaç kullanmadan stres yapmadan hamile kalan. Önce kendini inandır olacağına. Ve Rabbine dua et.

Ben ilk hamile kaldığımda 9 haftalıkken gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Aradan 40 gün geçti ve kontrole gittim. Doktor polikistikover var dedi. Şoka girdim daha önce böyle birşey hiç duymamıştım çünkü. İnternetten araştırdım biraz. İnanamadım. Bi müddet denedik olmadı. Bir karar aldık tatile çıktık. 4 ay çocuk düşünmedik. Bende ne ilaç kullandım ne tekrar doktora gittim. Olacak dedim. Rabbim isterse olur dedim. 4 ayın sonunda korunmayı bıraktığımız gibi hamile kaldım. Şimdi 17 haftalık hamileyim. Velhasıl herşey önce kafada bitiyor. O kadar çok kişi tanıyorum ki hiç bir problem olmadan stres yaptıkları için çocukları olmayan. Ve bir o kadar da problemleri olduğu halde ilaç kullanmadan stres yapmadan hamile kalan. Önce kendini inandır olacağına. Ve Rabbine dua et.
Teşekkür ederim cevabınız için bana da umut oluyor benimde hiç düşünmediğim zamanlar oldu ama bir türlü olamadı çok dua ediyorum inşallah her nasip vaktinin esiridir diyorum umarım bende artık anne olabilirm

Back