Polikistik over ve Glifor kullanimi

Canım aralıkta glukofen kullanıyorum yazmışsın ve şimdi hamilesin kaç ay kullandin ilacı ve adetlerim düzeldi mi
Canim selam

Adetlerim duzelmedi aslinda. Glukofen kullaniyordum bir kac aydir hangisinin etkisi oldugu bilinmez ama korunmayi biraktigim ay folic ve glukofen kullanmaya devam ediuordum. Ayni zamanda sogan kuru ve bal tarcin coreotu kuru yaptim. O ay hamile kalmisim ki ben hamile kalmak icin degil yukurtalarimi duzene sokmak icin yapmistim. Acikcasi glukofenin etkisi mi sogan kurunun mu yoksa bal tarcin coreoturunun mu yoksa rabbimin mucizesi mi bilinmez ama korunmayi biraktigim ay hamile kaldim:)

arkadaslar yazdıklarınızı okudum banada dr bu ay gulukofen ınfolıc combi diane35 ve kan sulandırıcı verdi adet olunca rahim filmi istedi inş bebllerimizi sagsaglim kucagımıza alırız ben 9senedir bekliorum

Bende de pko var rahim filmi çekildkden sonra hamile kaldm
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Ben polikistik over olduğumu bugün öğrendim.Çok korkuyorum tam da bebek düşünmeye başlamıştık derken.Doktor clifor hap verdi.Sağlıklı vir şekilde hamile kalıp sağlıklı bür şekilde bebeğinizi dünyaya getirebildiniz mi.?

Merhaba bende pko hastayım adetlerim çok düzensiz doktorum bna kilo vermemi istedi bu glifor ilacı kullansam adetlerim düzene girip bebek sahibi olabilrmiyim acaba

Back