- 12 Ekim 2015
- 476
- 602
- 103
- 36
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Ne mutlu hamile kalabilmiş olman. Benim de 33.hafta ölü doğumum var. Zaten ne çıktıysa sonrasında çıktı. Süt hormonum düşmedi. Adet göremedim. Atılamayan yumurtalar pkos olarak bana geri döndü. Zaten kilo problemim vardı daha da arttı. Bu kısır bir döngü açıkçası. Şimdi diyetisyen kontrolünde umarım kilo verip hepsinin üstesinden gelip ben de sağlıkla hamile kalıp bebeğimi kucağıma alabilirimPko bende vardı. Hatta Dr üzüm salkımı halinde olmuşsun Dedi. Bana diana35 sonra da yasmin vermişti. Kistlerim eridi. Evlendikten sonra da yasminle korundum. Hapı bıraktığımın 3. ayı hamile kalmıştım. Başka ilaç hiç kullanmadım.
Aslında ben de kullanma taraftarı değilim ama doktor kontrolünde aldığım için gerekli demek ki diye düşünüyorum. Şuan 25 kilo fazlam var. Geçen yıl bir ölü doğumum var. Umarım ilacın faydasını görürüm.Kimse görmemiş sanırım.Ben kullanmadım ama kullandığı ay hamile kalan çok bayan var.Faydasını görmüşler.Ben de pkoyum doktoragittim.Herşey normal veremem Dedi Gliforu.O yüzden kullanamadım.
Kilo varsa problem olur ben şuan 59 kiloyum insülin direncim düşmüş.I yüzden bozmayalım dengeni dediAslında ben de kullanma taraftarı değilim ama doktor kontrolünde aldığım için gerekli demek ki diye düşünüyorum. Şuan 25 kilo fazlam var. Geçen yıl bir ölü doğumum var. Umarım ilacın faydasını görürüm.
Ne yazık ki bende oldum olası kilo problemi var. Doktorlar konusunda da hep şanssızdım. Umarım bu defa kilo vermeyi başarabilirim.Kilo varsa problem olur ben şuan 59 kiloyum insülin direncim düşmüş.I yüzden bozmayalım dengeni dedi
Ben de aniden kalbi durduğu için kaybettim. İnşallah sağlıklı hamilelikler geçiririz. Çok teşekkür ederim.korkma canım bişey yapmıyor.ben kullandım evlenir evlenmezde hamile kaldım.kalbi durduğu için kaybettim ama
Hayırlısı olsun Can'ım. Bebeğe çok üzüldüm vardır bir hayır Rabbim bilir. İnşallah güzel haberlerini alırız buradan. Sana moral olacaksa bir arkadaşımdan bahsedeyim. 2 ölü doğum yaptı pkoluydu önceden. Şu anda 3 haftalık Bi kızımız var. Çok şükür Allah'a. O nedenle hiç üzülme. Her şeyin Zaman'ı gelince oluyor.Ne mutlu hamile kalabilmiş olman. Benim de 33.hafta ölü doğumum var. Zaten ne çıktıysa sonrasında çıktı. Süt hormonum düşmedi. Adet göremedim. Atılamayan yumurtalar pkos olarak bana geri döndü. Zaten kilo problemim vardı daha da arttı. Bu kısır bir döngü açıkçası. Şimdi diyetisyen kontrolünde umarım kilo verip hepsinin üstesinden gelip ben de sağlıkla hamile kalıp bebeğimi kucağıma alabilirim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende hsg çektirdim anlamadığım pko düzeliyor mu filmden sonra ? Klomen çatlatma iğnesi vs kullandınız mı hiç ?Bende de pko var rahim filmi çekildkden sonra hamile kaldm
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Teşekkür ederim bebeğim doğdu 5 aylık oldu Allahın izniyle... Ben klomen kullanmştm ama hiç bi işe yaramadı.dr baktğnda yumurtalarn büyümemiş gebelik bekleme falan diyordu.sonrasında film istedi.ve şöyle dedi düşün ki lavabo tıkanmş su sökersin açılır öle düşün dedi. Bi sıvı veriolar iğneyle o da orada artk ne varsa açılıo gibi bişey sanırm.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende hsg çektirdim anlamadığım pko düzeliyor mu filmden sonra ? Klomen çatlatma iğnesi vs kullandınız mı hiç ?
Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Ben inanıyorum bunda da çok büyük bir hayır vardır elbet. Çok sevindim o kadar acıdan sonra Rabbim yüzünü güldürmüş. Ömürlü olsun inşallah. Darısı başıma :)Hayırlısı olsun Can'ım. Bebeğe çok üzüldüm vardır bir hayır Rabbim bilir. İnşallah güzel haberlerini alırız buradan. Sana moral olacaksa bir arkadaşımdan bahsedeyim. 2 ölü doğum yaptı pkoluydu önceden. Şu anda 3 haftalık Bi kızımız var. Çok şükür Allah'a. O nedenle hiç üzülme. Her şeyin Zaman'ı gelince oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?