Polikistik over ve Glifor kullanimi

Birmelegin_annesi

La vie est belle...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
476
602
103
36
Merhabalar bayanlar..
Internette arastiriyorum ama glifor icin iyiden cok kotu yorum goruyoru. Kan tahlili sonucunda doktor tavsiyesiyle bu hapi fecen hafta kullanmaya basladim. Pkos da var insulin direnci de.. Bu ilaci kullandim ve hamile kalabildim ya da kilo verebildim diyen var mi aranizda?
Artik ben de anne olmak istiyorum

Kimse görmemiş sanırım.Ben kullanmadım ama kullandığı ay hamile kalan çok bayan var.Faydasını görmüşler.Ben de pkoyum doktoragittim.Herşey normal veremem Dedi Gliforu.O yüzden kullanamadım.

Pko bende vardı. Hatta Dr üzüm salkımı halinde olmuşsun Dedi. Bana diana35 sonra da yasmin vermişti. Kistlerim eridi. Evlendikten sonra da yasminle korundum. Hapı bıraktığımın 3. ayı hamile kalmıştım. Başka ilaç hiç kullanmadım.

İnsulin direncini engellemek icin kullaniliyor ,
İnsdulin direnci ,yumurtlkasma ,adet duzeni ,kilo artisi,kasraciger yaglanmasi icin iyilestirtici etkisdi onemli ,bu surecte sizde kilo kontrolu yapmaniz lazim ,
Yani fazla kilonuz varsa ilac ve diyetle vermelisiniz ki ,yumurtlamaniz duzene girsin ,
Diyet konusdunda metin ozata nin gi diyeti kitabi cok yardimci olacaktir

Çok teşekkür cevaplarınız için. Bu ilacı diyetisyen kontrolünde ve düzenli sporla kullanmaya başladım. Eşim denizci. Önümde 5 ayım var adetimi düzenlemek, insülin direncini düşürmek ve kilo vermek için inşallah başaracağım bu defa.
Bu ilacı doktor tavsiyesiyle aldığım için içim rahat biraz ama genel yorumlar korkuttu açıkçası.

Ne mutlu hamile kalabilmiş olman. Benim de 33.hafta ölü doğumum var. Zaten ne çıktıysa sonrasında çıktı. Süt hormonum düşmedi. Adet göremedim. Atılamayan yumurtalar pkos olarak bana geri döndü. Zaten kilo problemim vardı daha da arttı. Bu kısır bir döngü açıkçası. Şimdi diyetisyen kontrolünde umarım kilo verip hepsinin üstesinden gelip ben de sağlıkla hamile kalıp bebeğimi kucağıma alabilirim

Kimse görmemiş sanırım.Ben kullanmadım ama kullandığı ay hamile kalan çok bayan var.Faydasını görmüşler.Ben de pkoyum doktoragittim.Herşey normal veremem Dedi Gliforu.O yüzden kullanamadım.
Aslında ben de kullanma taraftarı değilim ama doktor kontrolünde aldığım için gerekli demek ki diye düşünüyorum. Şuan 25 kilo fazlam var. Geçen yıl bir ölü doğumum var. Umarım ilacın faydasını görürüm.

Kilo varsa problem olur ben şuan 59 kiloyum insülin direncim düşmüş.I yüzden bozmayalım dengeni dedi

Hayırlısı olsun Can'ım. Bebeğe çok üzüldüm vardır bir hayır Rabbim bilir. İnşallah güzel haberlerini alırız buradan. Sana moral olacaksa bir arkadaşımdan bahsedeyim. 2 ölü doğum yaptı pkoluydu önceden. Şu anda 3 haftalık Bi kızımız var. Çok şükür Allah'a. O nedenle hiç üzülme. Her şeyin Zaman'ı gelince oluyor.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende hsg çektirdim anlamadığım pko düzeliyor mu filmden sonra ? Klomen çatlatma iğnesi vs kullandınız mı hiç ?
Teşekkür ederim bebeğim doğdu 5 aylık oldu Allahın izniyle... Ben klomen kullanmştm ama hiç bi işe yaramadı.dr baktğnda yumurtalarn büyümemiş gebelik bekleme falan diyordu.sonrasında film istedi.ve şöyle dedi düşün ki lavabo tıkanmş su sökersin açılır öle düşün dedi. Bi sıvı veriolar iğneyle o da orada artk ne varsa açılıo gibi bişey sanırm.

Ben de çektirdim iki ay önce bu ay da merional ve çatlatma iğnesi kullandım yanında da birkaç gün çörek otu bal tarçın kullandım. Bakalım hayırlısı inşaAllah.

Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Ben inanıyorum bunda da çok büyük bir hayır vardır elbet. Çok sevindim o kadar acıdan sonra Rabbim yüzünü güldürmüş. Ömürlü olsun inşallah. Darısı başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…