Polikistik over ve glifor 1000mg kullanımı

Alin__0808

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
5
0
36
Merhabalar doktora gittim polikistik over dedi ve glifor verdi. Kullananlar ilacı nasıl kullandılar, bana ilk hafta yarımla başlamam gerektiği dışında bir şey söylemedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım ben diane glifor ve aldactone bi arada kullandım pco için fakat ben gliforla baş edemedim herkeste farklı tepki yaratabilir stres yapma ama ben mide bulantısından mide ağrısından uyuyamıyorum bile. Bu arada glifor diyabet ilacı doktorum benim şekerimi dengelemek için vermişti çünkü diane bildiğim kadarıyla kortizonluydu. 3 ay içmem gerekiyordu 2 ay zor dayandım. Umarım herşey gönlümüzce olur

Teşekkür ederim. İlacı kullanım şekliniz nasıldı acaba?

Merhabalar doktora gittim polikistik over dedi ve glifor verdi. Kullananlar ilacı nasıl kullandılar, bana ilk hafta yarımla başlamam gerektiği dışında bir şey söylemedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende kullandım canım 6 ay asilama tedavisine başlamadan bende de pko var ondan vermişti doktorum pko hastalarında insulin direnci oluyormuş ondan veriliyor bebek düşüncesi varsa ben 2 gün önce bıraktım hamileliğinde 2.ayimi doldurdum doktorum artık bırakabilirsin dedi ben günde 2 tane sabah-aksam tok alıyordum.

Teşekkür ederim.

Merhaba bende de pko var glifor yerine ona eş değer glukofen kullandım 7-8 ay insulin direnci için. Ilk başlarda bende aşırı uyku ve mide bulantısı ishal yaptı pes etmedim bebek için değer dedim. Sonra doktorum günde yarim iç yeterli dedi bünye alışıyor merak etme inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Peki kullanınca adet oluyormuydunuz düzenli

Kızlar adetimin 17 günündeyim adetime daha var yumurtlama gününden beri lekem geliyor bugün kan geldi normalim anlamadım glifor kullanıyorum şubatın 8 de kürtaj olmuştum 50 gün adet olmamıştım sonra oldum doktorum vitamın bide glifor verdi adet düzenler diye ama bana yan etkimi ediyor anlamadım

Adetmi oldum anlamadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…