canım cildiyeye salı günü gittim bana karışım yazdı belli bir eczaneden aldım birde vitamin hapı yazdı kullancam , ben mayada kullanıyorum dökülmeyi durdurdu ,canım bide soğanı içme ,suyuyla saçlarını durula biraz beklet yıka ,bu uygulamada dökülmeyi azaltır canımArkadaşlar biliyorum daha once defalarca kez sorulmuş ama kesin cevap alamadım saçlarımda asırı dökülme cenemde sert kıllanma düzensiz adet ve kilo problemim var henüz bekarım kan verdim b12 düşük çıktı ve DHEA-SO4 denen hormonum 560 çıktı doktorum ilaç vermek için ultrason çektirmemİ istedi ultrason a daha 5 hafta var soğan kürü yapsam en azından saç dökülmesini engeller miyim artık sacımı taramaya korkuyorum siz neler yapıyorsunız neler kullandınız
Yaaa bende cildiyeye gittim ama ilaç bile yazmadi baska hastaneye gideyim en iyisi mayayı nasıl kullanıyorsun canım ben aetık dökülen yerlere sarımsak sürmeyi düşünüyorumcanım cildiyeye salı günü gittim bana karışım yazdı belli bir eczaneden aldım birde vitamin hapı yazdı kullancam , ben mayada kullanıyorum dökülmeyi durdurdu ,canım bide soğanı içme ,suyuyla saçlarını durula biraz beklet yıka ,bu uygulamada dökülmeyi azaltır canım
canım 2 yemek kaşığı kuru mayayı krem kıvamına gelecek şekilde ayarla ,saçlarını bölüm bölüm ayır saç diplerine sür masaj yap yedir diplere valla hem uzatıyor hemde dökülmeyi azaltıyorYaaa bende cildiyeye gittim ama ilaç bile yazmadi baska hastaneye gideyim en iyisi mayayı nasıl kullanıyorsun canım ben aetık dökülen yerlere sarımsak sürmeyi düşünüyorum
Dün iki soğanı rendeleyip iyice suyunu çıkardım sprey şişesine koyup saçlarıma sıktım birg ün beklettim ama çok ağır kokuyorcanım 2 yemek kaşığı kuru mayayı krem kıvamına gelecek şekilde ayarla ,saçlarını bölüm bölüm ayır saç diplerine sür masaj yap yedir diplere valla hem uzatıyor hemde dökülmeyi azaltıyoryoutubedede var canım videoları . Birde iyi bir cildiyeye git sana iyi bir bitkisel karışım versin bide vitamin versin saçların kendine gelir o zaman
bence maya daha iyi eminim faydasını göreceğineDün iki soğanı rendeleyip iyice suyunu çıkardım sprey şişesine koyup saçlarıma sıktım birg ün beklettim ama çok ağır kokuyorbakalım yarında mayayı deniycegim teşekkürler
Cildiyenin yazdigi karisim nedir acabacanım cildiyeye salı günü gittim bana karışım yazdı belli bir eczaneden aldım birde vitamin hapı yazdı kullancam , ben mayada kullanıyorum dökülmeyi durdurdu ,canım bide soğanı içme ,suyuyla saçlarını durula biraz beklet yıka ,bu uygulamada dökülmeyi azaltır canım
e vitamini, badem yağı bir kaç bişey daha vardı tam hatırlamıyorum haftada 3 gün kullanıyorum ,birde çinko vitamin hapı kullanıyorum çok faydasını gördümCildiyenin yazdigi karisim nedir acaba
Cinko ne zamandan beri kullaniyorsun bende basladim 2 hafta oldu bi de vitamin dedigin D vitamini mie vitamini, badem yağı bir kaç bişey daha vardı tam hatırlamıyorum haftada 3 gün kullanıyorum ,birde çinko vitamin hapı kullanıyorum çok faydasını gördüm
vitamin dediğim çinko canım 5.gündeyim , ben yarın reçeteden size karışımı net bir şekilde yazim ,sizde eczaneden yada doktorunuza danışarak alınCinko ne zamandan beri kullaniyorsun bende basladim 2 hafta oldu bi de vitamin dedigin D vitamini mi
Tamamdir canim cok saolvitamin dediğim çinko canım 5.gündeyim , ben yarın reçeteden size karışımı net bir şekilde yazim ,sizde eczaneden yada doktorunuza danışarak alın
canım istediğin karışımın içeriğini resim olarak atacağım sana ,bu karışımı cildiye doktoruna göründükten sonra reçete olarak yazdır ve doktor gerek görürse buna ek çinko hapıda yazdırTamamdir canim cok saol❤
saol canimmm ay bu nece yazmis yaSaç için karışım
doktor yazısı iştesaol canimmm ay bu nece yazmis ya
[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?