Polikistik Over Ve Diyet ?

Kubranur2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
5
2
1
26
Öncelikle Günaydın:)
Bende polikistik over çıktı adet sorunları kilo alma tüylenme öylesine doğum konturol hapı düzenleyici haplarından biktim henüz bekarım 2 yıldır bununla uğraşıyorum.. Civan perçemi , aslan pençesi, hayıt tohumu ,soğan kuru neler neler kafasına esmedigi zaman olmuyor.. 2 aydır yine olmuyorum bundan önce ki 3 ayda civan percemiyle olmustum.. doktora gidiyorum doğum konturol uaz gönder yapıyor bende kadınlar kulübünde bir kaç yazı okudum linki vereyim ki yazması uzun olmasın -> http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=2680 .......... Bu linkte bilgi aldığıma gore şeker ilaçları geçirmiyormuş hemde zayıflamıyormuş bende kadın doğumcu umursamadığı için aile hekimine gittim ve sayfada okuduklarımı söyledim içebilirsin ama dedi buna kadın doğumcu karar veriyor incelemesi falan lazim gibisine konuştu sende seker olmadığı için yazamam dedi ama alabilirsin dedi eczaneye gittim MATOFIN 500 MG aldim zayıflamak için mi dedi hem o dedim hemde kist için dedim satın aldim.. bulanti olacak diye okumustum hiç bulanmadım sorun çıkarmadı bana ..Artik kısa keseyim Kullanan ve faydasını gören hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ? SIMDIDEN TEŞEKKÜR EDERIM

Ben de matofinin yan sanayisi Gliforu kullanıyorum. Bu ilaçlar iştahını bir nebze olsa kıssa da herşey senin elinde. İrademizi tutup yemememiz lazım ama zor gercekten :-(

Bende pco hastasıyım bir hafta önce ögrendim 2 gün adet görüyordum ve. Cok sancılı geciyordu dr um glukufen diye şeker hapı verdi evlenmeden önce hersey normaldı aranızda bu hapı kullanıp adeti artan ve zayıflayan oldu mu arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…