Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar selam. Polikistik over hastasıyım. Adetlerim hep düzensiz. En son 5 temmuz da adet oldum. Hiçbir belirtim yok. Ne adet belirtisi ne hamilelik. Sizce neden olur. Açık bilgi verir misiniz
Kizlar selam. Polikistik over hastasıyım. Adetlerim hep düzensiz. En son 5 temmuz da adet oldum. Hiçbir belirtim yok. Ne adet belirtisi ne hamilelik. Sizce neden olur. Açık bilgi verir misiniz
Bende polikistik over hastasıyım ve şuan 7 aylık hamileyim sakın umudunuzu kaybetmeyin.. test yapın veya direk kan verin netleşsin bence. Bendede bir belirtti yoktu testte çıktı mesela