mrb arkadaşlar dün sonunda mutlu haberi aldım ve hamile olduğumu öğrendim :)yaşadığım süreci sizlerle paylaşmak istedim sizlere umut olmak amacıyla.Evleneli bir yılı geçti ve birtürlü hamile kalamadım önce polikistik overlu olduğumu öğrendim 3 kez yumurta geliştirici ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi vurundum yumurtam geliştiği halde yine hamile kalamadım daha sonra rahim filmi çekindim tüplerimin ikisinin de tıkalı olduğunu ancak birinin film sırasında açıldığını öğrendim doktora şansım ne diye sorduğumda pek de şans vermedi bize kısa sürede sonuç almak istiyorsanız tüp bebeği öneririm dedi.Ama biraz daha deneyelim derseniz aşılama yapalım dedi.Biz de bir an önce sonuç almak istedik ve tüp bebek denemeye karar verdik.Yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi yok başka bir ildeki merkezle görüştük adet olunca gelmemi söylediler.Maddi ve manevi olarak sürece hazırlandık.Ama ben bir türlü adet olamadım doktora gittim adet söktürücü yazdırmak için doktor vermem önce test yapalım ne olur ne olmaz dedi ısrarla yazmasını söyledim yazmadı kan testi yaptırmamı söyledi yaptırdım sonuç pozitif çıktı rahim filmi çekindiğim ay ilaç bile kullanmadan kendiliğimden hamile kaldım tüp bebek merkeziyle randevümüzü iptal ettik:) henüz bebeğimin kalp atışlarını duyamadım pazartesi duyucucam inş lütfen bana dua edin sorun çıkmasın ben sizler için dua ediyorum allah sizlere de en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın Hamilelik belirtilerine gelince adet belirtileriyle hiç bir farkı yok o yüzden ben hiç anlamadım ve zaten hamile kalamıycamdan emin olduğum için de ağır şeyler kaldırdım çok şükür kuzucum beni terk etmedi :)