Polikistik over tedavisinde dostinex kullananlar

Mutlukuslar

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
51
8
6
25
Ben polikistik over hastasıyım doktorum üç hafta önce dostinex kullanmaya başladım doktorum bir ay sonunda test yapmadan ilacı içmemem gerektiğini söyledi dostinex kullanıp hamile kalanlar varmı

Ben polikistik over hastasıyım doktorum üç hafta önce dostinex kullanmaya başladım doktorum bir ay sonunda test yapmadan ilacı içmemem gerektiğini söyledi dostinex kullanıp hamile kalanlar varmı
Dostinex banada yazdi benim prolaktin hormonum 31 çıktı indan yazdi.polikistik overde sadece ultrasondan gördü.adet düzensizliği killanma yok hormon testim daha çıkmadı.polikistik over miyim acaba

Canim ben de dostinex kullandim 2 tablet. Yarim yarim 2 hafta aldim. Prolaktinim 26 ydi. İlac bitti 3 e düştü. Şimdi inofolic combi kullaniyorum ve 2yillik evliyim artik bir bebis istiyoruz insallah Rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…