Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
polikistik over tedavisi için iyi bir prof arıyorum
b en kocaeli körfezde yasıyorum 5 yıllık evlıyım 2 sene özel bir hastanede tedavi ye basladım ama hiç bir sonuc alamadım ... polikistik overim var ve kocaelin de iyi bir prof. dr arıyorum yarımcı olursanız cok sevinirim... şimdiden tşk ederim...
b en kocaeli körfezde yasıyorum 5 yıllık evlıyım 2 sene özel bir hastanede tedavi ye basladım ama hiç bir sonuc alamadım ... polikistik overim var ve kocaelin de iyi bir prof. dr arıyorum yarımcı olursanız cok sevinirim... şimdiden tşk ederim...
ben 2 sene pko dan olmaidgim tedavi kur kalmadi arkadasim en iyisini kokden hall edecen git laparoskopi ol ameliyatin hemen sonraki ay hem guzel yumurtluyon hemde adetin saat gibi oluyor cokda cabuk hamile kalanlar oluyor yoksa bi suru hormon tedavi gor ultrasonlara gir offf uzun hikaye ve yipratici oluyor