Ablaniz adina cok sevndm darisi senle banada olsn hayrlisiylaKesinlikle korunmayin baslayin ilk evlendiğimde yoktu keşke diyorum korunmasaydim bi zaman sonra çevre başlıyor bebek yok mu demeye daha çok stres oluyorsun çünkü ya süreç uzun sürüyor kalmıyorsun doğal yolla ya tedavi gerekiyor uzuyor gidiyor... sizce bende pcos yoktur sadece ultrason görüntüsü yeterli değil başka belirtileri yoksa iyi huylu kist vardır ablamda da vardı o kistten istediği ay hamile kaldı
Cok geçmiş olsun ve çok sevindim hamile kalmanızaLütfen kafanıza göre yapmayın, aman diyorum… Aman…
Bende pcos yok, başka sorunlarım varsı. Soğan kürünü hiç bir zararı yok şöyle iyi böyle iyi videolarını izledim yaptım.
Hikayem cok uzun kisa ve öz kisr ile ilgili kısım, kist kesinlikle yoktu.
Bende kist yaptı. Yaptığı yerde ( bir tüpüm sorunluydu geçiş yok ) açık olan tüpümün üzerinde oluşmuş kist…
Neyse diğer sorunlarımdan dolayı ameliyat oldum. Doktorum görüyor bu kisti alıyor.
Ve ameliyattan 5 ay sonra dogal yolla gebe kaldım.
Doktorum evet diğer 3 sorunun gebe kalmana engel ama bu kist gebelik oluşmamasının nedeni demisti. Geçişe engel…
Kesinlikle büyük oranda kist yapıyor soğan kürü. Birine iyi geldi diye size iyi gelecek diye bir gerceklik yok.
Aman yapmayın.
Doktorunuza danismadan yapmayan.
Doktorlar kistleriniz olusuyor sonra yapmayin su sogan kürünü dedikleri halde cok bildiğim için yapmıştım.
Doktorunuza sormadan asla yapmayın.Cok geçmiş olsun ve çok sevindim hamile kalmanızapcos olanlarda zaten kist var aynı etkiyi inşallah yapmaz diye umuyorum çünkü epeydir içiyorum
Ben adet bitti ikingun sonra basladm gun asiri iliski olduNeeeee gerçekten miiiii çok sevindim sağlıklı olun hep inşallahadetim bittikten 2 gün sonra başladım sizde öyle mi yaptınız 15 güne tamamlamaya çalışıyorum
Cok tesekkur ederim darisi isteyen herkesin baisnaaKiz sana yazcam die yanls yaptim. Cok sevimdm gozun aydin
EveeeeetttHamilemisin
Amiiin inşallahAblaniz adina cok sevndm darisi senle banada olsn hayrlisiyla
Ay çok sevindimEveeeeettt
Canim hamilemisinPcosluyim bu ay yaptim ve bugün hamile olduğumu öğrendim