Polikistik over sogan suyu

Kesinlikle korunmayin baslayin ilk evlendiğimde yoktu keşke diyorum korunmasaydim bi zaman sonra çevre başlıyor bebek yok mu demeye daha çok stres oluyorsun çünkü ya süreç uzun sürüyor kalmıyorsun doğal yolla ya tedavi gerekiyor uzuyor gidiyor... sizce bende pcos yoktur sadece ultrason görüntüsü yeterli değil başka belirtileri yoksa iyi huylu kist vardır ablamda da vardı o kistten istediği ay hamile kaldı
Ablaniz adina cok sevndm darisi senle banada olsn hayrlisiyla😇

Lütfen kafanıza göre yapmayın, aman diyorum… Aman…
Bende pcos yok, başka sorunlarım varsı. Soğan kürünü hiç bir zararı yok şöyle iyi böyle iyi videolarını izledim yaptım.
Hikayem cok uzun kisa ve öz kisr ile ilgili kısım, kist kesinlikle yoktu.
Bende kist yaptı. Yaptığı yerde ( bir tüpüm sorunluydu geçiş yok ) açık olan tüpümün üzerinde oluşmuş kist…
Neyse diğer sorunlarımdan dolayı ameliyat oldum. Doktorum görüyor bu kisti alıyor.
Ve ameliyattan 5 ay sonra dogal yolla gebe kaldım.

Doktorum evet diğer 3 sorunun gebe kalmana engel ama bu kist gebelik oluşmamasının nedeni demisti. Geçişe engel…

Kesinlikle büyük oranda kist yapıyor soğan kürü. Birine iyi geldi diye size iyi gelecek diye bir gerceklik yok.
Aman yapmayın.

Doktorunuza danismadan yapmayan.
Doktorlar kistleriniz olusuyor sonra yapmayin su sogan kürünü dedikleri halde cok bildiğim için yapmıştım.

Lütfen kafanıza göre yapmayın, aman diyorum… Aman…
Bende pcos yok, başka sorunlarım varsı. Soğan kürünü hiç bir zararı yok şöyle iyi böyle iyi videolarını izledim yaptım.
Hikayem cok uzun kisa ve öz kisr ile ilgili kısım, kist kesinlikle yoktu.
Bende kist yaptı. Yaptığı yerde ( bir tüpüm sorunluydu geçiş yok ) açık olan tüpümün üzerinde oluşmuş kist…
Neyse diğer sorunlarımdan dolayı ameliyat oldum. Doktorum görüyor bu kisti alıyor.
Ve ameliyattan 5 ay sonra dogal yolla gebe kaldım.

Doktorum evet diğer 3 sorunun gebe kalmana engel ama bu kist gebelik oluşmamasının nedeni demisti. Geçişe engel…

Kesinlikle büyük oranda kist yapıyor soğan kürü. Birine iyi geldi diye size iyi gelecek diye bir gerceklik yok.
Aman yapmayın.

Doktorunuza danismadan yapmayan.
Doktorlar kistleriniz olusuyor sonra yapmayin su sogan kürünü dedikleri halde cok bildiğim için yapmıştım.
Cok geçmiş olsun ve çok sevindim hamile kalmanıza 🤲😍 pcos olanlarda zaten kist var aynı etkiyi inşallah yapmaz diye umuyorum çünkü epeydir içiyorum 🥺

Cok geçmiş olsun ve çok sevindim hamile kalmanıza 🤲😍 pcos olanlarda zaten kist var aynı etkiyi inşallah yapmaz diye umuyorum çünkü epeydir içiyorum 🥺
Doktorunuza sormadan asla yapmayın.
Pcos ayrı soğan kürünün olusturduğu kist ayrı.

Merhaba kızlar gerçek şu an o kadar üzgünüm ki içim kan ağlıyor desem yeridir Şubat ayında pcos oldugumu öğrendim ve o zamandan beridir duphaston kullaniyorum , özel hastane iyidir diyerek 5 ay önce hastaneye gittim bana yumurtalıklarin elek gibi dedi küçük küçuk ve çoklar ayrıca da sağ tarafta ufak bir kistim vardı,3 ay folik asit kullandım glifor kullandim bu sırada da ilk defa çatlatma iğnesi oldum klomen kullandim ama ağrıdan ölüyodum iğne bulamadik diye iğne olamadim ve gebelik olmadi sonra yine iğne ve yine gebelik yok en son 1 ay önce olmuştum sağ tarafimdaki iki yumurta biri 3 cm diğeri 13 milimdi sol da hiç gelissmemisti ama sağ 3 cm olduğu için çok ümitlenmostim 10 gün ben agrisini cektim ve tamam kesin demistim ama noldu reglime 3 gün kala yani dün regl oldum yaşadığım hayal kırıklığıni anlatamam çok yoruldum artık inşallah rabbim tez zamanda nasip eder tüm isteyenlere

Bende de pko var ama düzenli adet oluyorum. Sadece yumurtlamam çok kaliteli değil. Ilaçlarla yumurta gelişimini desteklemeye çalışıyoruz. Rahim filmi de çekildim geçen ay. Bakalım, bekliyoruz.

X