Polikistik over sogan suyu

bsrtrna

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
267
70
26
Kızlar Bunlar 3 ay önce polislik over modunu öğrendim 3 aydır da duphaston kullanıyorum henüz hamile kalamadım Ayrıyetten bu ay soğan suyuna ve Folik asite başladım Soğan suyu için fayda gören var mı hamile kalan var mı ya da kistleri geçen var mı?

Pcosluyim bu ay yaptim ve bugün hamile olduğumu öğrendim

Neeeee gerçekten miiiii çok sevindim sağlıklı olun hep inşallah adetim bittikten 2 gün sonra başladım sizde öyle mi yaptınız 15 güne tamamlamaya çalışıyorum

Adetin 1 günü başla 10 gün boyunca iç canım bn gördüm ayreten de ben hayıt tohumu havuç suyu incir suyu kulandm canm

Evet ileri derecede
Bendede pcos var ama her ay adet oluyorum hormonlarmda skntı yok. 4 aylk evliyim bu ay gebelk olmazsa diger ay bende denicem sogan suyunu insallah bendede ise yarar. Smdi diceksin daha 4 ay olmus ama pcostan dolayi sureç uzar diye korkuyorum o yuzden acele ediyorum

Ben de pcoslu olarak denemiştim bende kist yapmıştı. Lütfen kafanıza göre yapmayın. Önce yumurta takibi yapın bakalım yumurtanız gelişiyor mu. Çünkü soğan kürünün amacı yumurtayı büyütmek. Gereğinden fazla büyüyen yumurta kist oluyor.

Kesinlikle korunmayin baslayin ilk evlendiğimde yoktu keşke diyorum korunmasaydim bi zaman sonra çevre başlıyor bebek yok mu demeye daha çok stres oluyorsun çünkü ya süreç uzun sürüyor kalmıyorsun doğal yolla ya tedavi gerekiyor uzuyor gidiyor... sizce bende pcos yoktur sadece ultrason görüntüsü yeterli değil başka belirtileri yoksa iyi huylu kist vardır ablamda da vardı o kistten istediği ay hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…