Pcosluyim bu ay yaptim ve bugün hamile olduğumu öğrendimKızlar Bunlar 3 ay önce polislik over modunu öğrendim 3 aydır da duphaston kullanıyorum henüz hamile kalamadım Ayrıyetten bu ay soğan suyuna ve Folik asite başladım Soğan suyu için fayda gören var mı hamile kalan var mı ya da kistleri geçen var mı?
Cooooook sevindimmmm merak etmistim bugun seniNeeeee gerçekten miiiii çok sevindim sağlıklı olun hep inşallahadetim bittikten 2 gün sonra başladım sizde öyle mi yaptınız 15 güne tamamlamaya çalışıyorum
Kiz sana yazcam die yanls yaptim. Cok sevimdm gozun aydinPcosluyim bu ay yaptim ve bugün hamile olduğumu öğrendim
Adetin 1 günü başla 10 gün boyunca iç canım bn gördüm ayreten de ben hayıt tohumu havuç suyu incir suyu kulandm canmKızlar Bunlar 3 ay önce polislik over modunu öğrendim 3 aydır da duphaston kullanıyorum henüz hamile kalamadım Ayrıyetten bu ay soğan suyuna ve Folik asite başladım Soğan suyu için fayda gören var mı hamile kalan var mı ya da kistleri geçen var mı?
Pcos mu vardi sizdeAdetin 1 günü başla 10 gün boyunca iç canım bn gördüm ayreten de ben hayıt tohumu havuç suyu incir suyu kulandm canm
Bendede pcos var ama her ay adet oluyorum hormonlarmda skntı yok. 4 aylk evliyim bu ay gebelk olmazsa diger ay bende denicem sogan suyunu insallah bendede ise yarar. Smdi diceksin daha 4 ay olmus ama pcostan dolayi sureç uzar diye korkuyorum o yuzden acele ediyorumEvet ileri derecede
Hamile kalabildiniz mi yada kistin8z geçti mi??Adetin 1 günü başla 10 gün boyunca iç canım bn gördüm ayreten de ben hayıt tohumu havuç suyu incir suyu kulandm canm
Bende pcoslym soğan suyu içtikten sorna öğrendim ama öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptımPcosluyim bu ay yaptim ve bugün hamile olduğumu öğrendim
Yaaa Rabbım tekrar nasip etsin inşallahBende pcoslym soğan suyu içtikten sorna öğrendim ama öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım
??Bende pcoslym soğan suyu içtikten sorna öğrendim ama öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım
Hamileyken kullandımYaaa Rabbım tekrar nasip etsin inşallahkullandığınız ay mı kaldınız hamile diğer ay mı acaba?
Ah sizi yerim benn bilseniz yapar mısınız Allah buyuk tekrar nasip olsun inşallahHamileyken kullandımama bilmiyordum
HamilemisinPcosluyim bu ay yaptim ve bugün hamile olduğumu öğrendim
Kesinlikle korunmayin baslayin ilk evlendiğimde yoktu keşke diyorum korunmasaydim bi zaman sonra çevre başlıyor bebek yok mu demeye daha çok stres oluyorsun çünkü ya süreç uzun sürüyor kalmıyorsun doğal yolla ya tedavi gerekiyor uzuyor gidiyor... sizce bende pcos yoktur sadece ultrason görüntüsü yeterli değil başka belirtileri yoksa iyi huylu kist vardır ablamda da vardı o kistten istediği ay hamile kaldıBendede pcos var ama her ay adet oluyorum hormonlarmda skntı yok. 4 aylk evliyim bu ay gebelk olmazsa diger ay bende denicem sogan suyunu insallah bendede ise yarar. Smdi diceksin daha 4 ay olmus ama pcostan dolayi sureç uzar diye korkuyorum o yuzden acele ediyorum