- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
bak cnm ben de en iyi ihtimalle 34 günde bir regl oluyordum ve bazı aylar geç olurdum. evlendikten ve bebiş isteğinden sonra iki ayda bir zor olmaya başladım doktor gezdim durdum kilo almışsın dediler boyumla kilom aynı öyle abartı değilim yani. havuç incir kürü yaptım yine 34 günde adet oldum sevindim. en son gittiğim doktor pko var sen de dedi ben de elimden geleni yaptım. soğan kürü aslan pençesi ve hayıt kullandım o ay ve doktorum yumurta takibi yaptı reglimin 15. günü yumurtam çatladı şükür bebiş geldi. Şifa Allah'tan diyerek içtim hiç bıkmadım. bu arada rahim duvarın ince dedi doktorum takip yaparken 2 hafta kadar da nar suyu içtim doktorum bile şaşırdı herşey mükemmel gidiyor hayret dedi. Bu çocuk beni hiç yormadı diyor kontrole gittiğimizde ama ben 1 sene bekledim bebişi ne bitkiler içtim, doktorum da ben inanmıyorum onların faydası olacağına diyor ama insan kendini biliyor. elinizden geleni yapın kızlar.Aslında şöyle canım evlenmeden önce ve evlendikten sonra da 2 ay 3 ay da bir regli oluyordum..bazen tarlusal kullanarak regli olduğum dönemler oldu düzene binmişti 3 ay öncesine kadar hatta öyleki gününü şaşırmadı ben de 23ünde olduğum hastalığı yerleşme kanaması olarak düşünmüştüm ama malesef öyle değilmişş bu ay da hasta olamayınca kür yapayım dedim işte çocuk düşüncesi bi yana adet düzensizliği çok yoruyor beni ..