Canım klomen hiç kullanmadım. Doktor progestan verdi onu kullandım 1 ay. Sonra bıraktım o ilacı. Progestanla adet olmuştum. Adet bitti 2 gün sonra soğan kürü uyguladım. Şubat ayında soğan kürü yaptım yani. Mart ayında adet olmadım adet günüm 4 gün geçti test yaptım hamileymişim canım. Yani içtiğim ay hamile kalmısım. Ben çok yorum okudum kimisi daha sonrada hamile oluyor değişiyor yaniCanım merhaba öncelikle gözün aydın :) ben de pcos var ve soğan kürü yaptım yarın son günüm sen soğan kürü yaptıktan bir ay sonra mı hamile kaldın bir de daha önce klomen falan kullandın mı hiç ?
Canım klomen hiç kullanmadım. Doktor progestan verdi onu kullandım 1 ay. Sonra bıraktım o ilacı. Progestanla adet olmuştum. Adet bitti 2 gün sonra soğan kürü uyguladım. Şubat ayında soğan kürü yaptım yani. Mart ayında adet olmadım adet günüm 4 gün geçti test yaptım hamileymişim canım. Yani içtiğim ay hamile kalmısım. Ben çok yorum okudum kimisi daha sonrada hamile oluyor değişiyor yani
Amin canım benim çok sağ ol :)Anladım canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Benimkide agriyor 11.gunum bugun dolgunlastidaKızlar gogslerim deli gibi kasiniyor yaa soğan suyundanmidir nedir :)
Ya benim 5.günde buqun hayırdır insBenimkide agriyor 11.gunum bugun dolgunlastida
Kaşıntı aslında bendede var ama ben sicaklara bağladım onu hayırlısı inşallahYa benim 5.günde buqun hayırdır ins
Inş canım her şeyi bebise yorarim artık ben :)Kaşıntı aslında bendede var ama ben sicaklara bağladım onu hayırlısı inşallah
Ayy yook hemen umitlenmiycem artik herseye oyle :)Inş canım her şeyi bebise yorarim artık ben :)
bende bu yüzden çok üzülüyorum kuzum ya ınş hayırlısı olurAyy yook hemen umitlenmiycem artik herseye oyle :)
İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim..Bende
bende bu yüzden çok üzülüyorum kuzum ya ınş hayırlısı olur
Canm oncelikle bir pcos lu olarak allah şifani versin diyorum ve soğan kürünü ibrahim saraçoğlunun tarifini uygula . Ilk gebe kalmasan once sogan kuru kullanmştm faydasi oldu . Bende inisulin direncine bagli oldugu icin glifor+sogan kürü yaptm ve 2 ayda hamile kaldim. Bu gebeliğim ise hic bir tedavi olmadan tesadufen oldu. Tamamen mucize yanimerhaba hanımlar.. ben de bir kaç gün önce pkoslu olduğumu öğrendim.adetlerim çok düzensiz değildi ancak adetler arası akıntılarım oluyordu. dediğim gibi bir kaç gün önce biraz da tesadüfi bir muayene sonucu pkos olduğumu öğrendim. psikolojik midir bilmiyorum bu ayki adetim oniki gün surdu. daha önce böyle olmazdı. öğrendimki bu pkoslularda görülen bir şeymiş.
soğan kürünü uygulamaya karar verdim. doktor ilaç falan vermedi kiloma dikkat etmem gerektiğini söyledi. fakat soğan kürünün uygulanmasını araştırdığımda aklıma takılanlar var sormak istedim. tüm forumu ve interneti alt üst ettim ama aklımda sorular var.
adetten kaç gün sonra başlanmalı bazı yerler adetle diyor bazı yerler adetten iki gün sonra diyor bazı yerler ise adetten en erken yedi gün sonra diyor. kafam çok karıştı
ikinci olarak da kullananlar kisti atıyorsa ve soğan kürü işe yarıyorsa kanama tecrübe ediyorlarmiş. öyle bir şey yaşarsam kullanmayı kesmem mi gerek? yoksa 15 gün bırakmadan içmem mi?
tecrübelerimi size de aktarıcam. inş olumlu sonuçlarla dönerim
Canım bnde glifor kullanıyorum ınş ur bugün 7.gunum ama hiç bisy olmuyor akıntı falan yok hiç ilk 3 gün falan karnım çok agriyordu şimdi oda gectiCanm oncelikle bir pcos lu olarak allah şifani versin diyorum ve soğan kürünü ibrahim saraçoğlunun tarifini uygula . Ilk gebe kalmasan once sogan kuru kullanmştm faydasi oldu . Bende inisulin direncine bagli oldugu icin glifor+sogan kürü yaptm ve 2 ayda hamile kaldim. Bu gebeliğim ise hic bir tedavi olmadan tesadufen oldu. Tamamen mucize yani
Nasil yani. Adetin geçeli mi 7 gun oldu yoksa glifor kullanali miCanım bnde glifor kullanıyorum ınş ur bugün 7.gunum ama hiç bisy olmuyor akıntı falan yok hiç ilk 3 gün falan karnım çok agriyordu şimdi oda gecti
Glforu 2 senedir kullanmaya başlayalı canım 7 gün oldu soğan suyuna başlayalı kuzumNasil yani. Adetin geçeli mi 7 gun oldu yoksa glifor kullanali mi
Hmm anladm inş şifa olur . Glifor iki senedir kullanmana ragmen niye gebe kalamadn canmGlforu 2 senedir kullanmaya başlayalı canım 7 gün oldu soğan suyuna başlayalı kuzum
Plikistik over kuzumHmm anladm inş şifa olur . Glifor iki senedir kullanmana ragmen niye gebe kalamadn canm
Ama ben iki ay kullandom kaldim 2 sene cok uzun canm kac mg killandigin gliforPlikistik over kuzum
1000 canimAma ben iki ay kullandom kaldim 2 sene cok uzun canm kac mg killandigin glifor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?